Hogyan alakul a következő időszakban a szerelmi életem: főpap csillag ördög?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 20:29
2/8 anonim válasza:
A csillagos ég alatt a főpappal egy ördögit fogtok szexelni.
4/8 anonim válasza:
ez nem jóslás, esetleg előre jelzés, tanács.
Mindig szabadakarot van és te döntessz és befolyásolsz.
5/8 anonim válasza:
Ez mi a franc? Komolyan hisz még ilyen idiótaságokban valaki?!
6/8 anonim válasza:
Miért idiótaság?? Te nem szeretnél a csillagos ördöggel egy főpapit szexelni??
7/8 anonim válasza:
Ne a nem létező kitalált hülyeségekkel legyél lefoglalva hanem azzal hogy elmész ismerkedni s keresed az "igazit"... Ha nem teszel semmit a szerelmi életedért, akkor ne vágyakozz/álmodozz.
Én éveken át próbálkoztam/kutattam a pasik közt. Sok randim volt(nem vagyok könnyen kapható). Randi csak tali+ ismerkedés nem kell félni, ha nem tetszik keresni kell mást.
Páromat költözéskor szúrtam ki az ablakból , felkerestem beszélgettünk talizgattunk s megismertük egymás.
Azóta együtt vagyunk.
Nem a csiribu csiribáktól függ az életed, hanem hogy Te magad mit teszel a cél érdekében!
8/8 anonim válasza:
A főpap az elviszi az asszonykádat egy körre, te csillagokat látsz az idegességtől és ördögi tervet eszelsz ki, hogy ezt visszaadd nekik. Vagy valami hasonló jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!