Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tarot kártya értelmezésében...

Tarot kártya értelmezésében segítene valaki? Hogyan alakul a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

A jelenlegi helyzetem: ismerkedtem valakivel, mire ő most mondta, hogy jelenleg nem szeretne többet. Én szeretnék tőle párkapcsolatot. Erre tettem ki kárytákat.

A kérdésem: hiogyan alakul a kapcsolatunk.

A kártyák kihúzás szerint:

csillag

bolond

mágus

és a plusz lap amit még húztam a világ.

Előre is köszönöm!

2016. aug. 13. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek elég biztató kártyák, ha úgy raktad őket, hogy: közelmúlt, jelen, jövő és egész

Közelmúlt (csillag): A jövőbe tekintés kártyája/ hit a jövőben. Amennyiben a jó utat választod, jó helyre fogsz érni.

Jelen (bolond): Új kezdet/ valami újnak a kezdete. Amennyiben jó felé vetted az irányt ez akár egy új kapcsolatot is jelenthet. // (Ám ha nem akkor a lemondást.)

Jövő (mágus): Tett hozó kártya + ("varázslat"). A mágus k. pedig azt mondja, hogy tegyél meg minden tőled telhetőt (még ha az természet feletti :3), mert akkor el jön a várva-várt mirákulum.

Az egészet nézve (világ): A teljesség/ beteljesülés kártyája. Ami vagy azt hozza, hogy valakivel együtt beteljesedsz, vagy, hogy nélküle, de új szintre lépsz.

Egyéb gyanánt a jóslásod arra utal, hogy valószínűleg a jó utat járod, bár ezt nem tudom innen eldönteni.

Hajrá!

2016. aug. 13. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem random papíroktól kellene hitegető kamu dolgokat elhinni...

Egy kapcsolat 2 ember válaszától/érzelmeitől függenek.

Önzőség mindig azt hajszolnijuk az embereknek, hogy "én ezt-azt szeretnék/akarok"... Az olyan kapcsolatok meg romlottak, ahol csak egyik fél érzelmei dominánsak.

Ő is ugyanolyan emberi lény s lehet számára nem TE vagy az igazi. Fogadd el s ne saját önzőségeddel legyél lekötve, ami számodra se lenne jó.

Sok randim volt (számomra a randi beszélgetés s a másik megismerése) ha szimpi jöhet a kövi tali ha benne van, ha nem tetszik nem kell tali.

Páromat anyám új lakásának ablakából láttam meg. Utána érdeklődtem/informálódtam ki is ő. Ráírtam neten s beszélgettünk aztán talik jöttek, azóta együtt.(lassan 5éve)

Nem kell ide csiribu csiribá meg kamu ovis dolgok... Lépj, cselekedj, tőled függ

2016. aug. 22. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

A tarot kártyát nagyon könnyű értelmezni:

Elhiszed = ostoba vagy :)

2016. aug. 27. 02:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul keverted meg a lapokat.. egymas utan ennyi nagy arkanum eleg fura nem gondolod?
2016. nov. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.