K.kérdező kérdése:
Megbízható tenyérjóst Szegeden ismer-e valaki?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:16
1/7 Ozmium42 válasza:
A tenyérjóslás nem megbízható, a jósok pedig szélhámosok.
3/7 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem ismerek, hanem az, hogy tudom hogy ilyen mese hogy tenyérjóslás nem létezik.
Úgy értem létezik, de csak emberek lehúzására kitalált történetekért cserébe. Olyan mint a horoszkóp.
4/7 anonim válasza:
A tenyérjós és a megbízható nem kompatibilis fogalmak.
5/7 Tom Benko válasza:
Mondjuk annyiban mindegyik megbízható, hogy lehúz egy csomó pénzre. Egyébként ugyanolyan hazug disznó mind.
7/7 kriszpo válasza:
Attól függ, hogy mivel szeretnéd megbízni. Pálinkafőzés vagy betonozás? Csatlakozom az előttem szólókhoz: a tenyérjóslás átverés. Magukat boszorkánynak beállító pszichiátriai alapesetek és trükkös, öreg cigány asszonyok átverése. De ha nagyon szeretnéd, akkor én is jósolhatok neked tenyérből, csak küldd el a tenyered postán (garanciát nem vállalok). Küldök pénz- és boldogság energiát is wifi-n keresztül, persze jó pénzért.
Hidd el, nem rosszindulatból vagyok ilyen ironikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!