Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha találtam egy négylevelű...

Ha találtam egy négylevelű lóherét és holnap elmegyek lottózni, mennyiel több az esélyem arra, hogy ötösöm lesz?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha felakasztod magad, akkor nem halsz meg.

Kb.

2016. júl. 8. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak ajánlani tudom ezt a könyvet: kiválóan összefoglalja a valószínűségszámítás alapelveit, és olvashatsz benne arról is, hogy egy bizonyos napon talált négylevelű lóherék száma hogyan módosítja egy-egy adott valószínűségi eloszlás esetén a képletet.

2016. júl. 8. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ötöslottó mai főnyereménye egy ló here.Gratulálok a szerencsésnek.
2016. júl. 8. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Semennyire, sőt képzeld a matematikai valószínűsége annak, hogy az 1,2,3,4,5 számsor vagy bármely más számsor nyer ugyanannyi. Az már persze más kérdés, hogy ennek a számsornak nem túl nagy a relatív gyakorisága a statisztikai adatok alapján...
2016. júl. 8. 22:30
 5/12 anonim válasza:

Nekem most épp 5 lóherém van, ami 4 levelü, mert 3-mat elajándékoztam + 15-20 darabot találtunk egyszer osztálykiránduláson a szobatársaimmal, de mindegyiket az ofőnek adtuk.

És még egy lottót sem nyertem meg!!

2016. júl. 8. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Még nem sok, a 4 levelű lóhere mellé keríts egy patkót és egy kéményseprőt is. Ha biztosra akarsz menni akkor malacot és mákot is vigyél.

A lottózóban biztos megjegyzik majd, hogy hát végülis az őrültek is lottózhatnak, de ne is figyelj rájuk. Azért majd gondolj rám is ha nyersz pár millió forintnyira és ne felejts el adakozni. Valami rákkutatásra, vagy ilyesmire, mert azt legalább arra fordítják, a kutatók a munkájuknak élnek.

2016. júl. 9. 01:17
 7/12 link23 válasza:
attol függ hogy mennyire hiszel benne és az ráknak feltalálták az ellenszerét
2016. júl. 9. 11:23
 8/12 fecsi válasza:
43000000:1
2016. júl. 9. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szignifikánsan nagyobb az esélyed! Ugyanis, ha találsz egy négylevelű lóherét, de nem mész el lottózni, akkor az esélyed gyakorlatilag 0. Így viszont jóval nagyobb az esélyed.
2016. júl. 9. 19:08
 10/12 anonim válasza:
Kepzeld el hogy a csokiban keves mennyisegben amfetamin talalhato
2016. júl. 11. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!