Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért hazudik az inga?

Miért hazudik az inga?

Figyelt kérdés
70%ban bejöto, amit mutatott. Viszont van olyan, amit pl honapokig kimutat es megse jon be. Ezeket miert mutatja rosszul?
2016. jún. 15. 18:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oké, értem én, hogy te neked ez nem fekszik. Értem én, hogy vannak nagyon mániákus emberek és nagyon elzárkózó emberek is. De kérdezem én, minek írsz egy ilyen kérdés alá, miért nézegetsz egy ilyen kategóriát? Én se írok a gyerekneveléshez, a abszolút semmit közöm hozzá. :)
2016. jún. 22. 13:13
 12/14 homo ludensz ***** válasza:
35%
Van egy kevés tapasztalatom e téren. Legelső: mindenki kellő szorgalommal jó közepes szinten megtanulhat ingázni. Második: az inga egy eszköz és nem játék de nem is fétistárgy tehát a helyén kell kezelni. Aki komolyan kíván foglalkozni e "tudománnyal" az legalább olyan tiszteletben tartsa az eszközét mint egy varrónő az ő jól bevált tűjét,vagy a szerelő a kezéhez idomuló csavarhúzót. Annyi a különbség hogy valami kölcsönös nyelvezetet kell kialakítaniuk hogy az ingázó értelmezni tudja az ingamozgást. Nem szükséges kristályinga de ajánlott különböző anyagok kombinációját felhasználni készítéskor. Apró láncon ne lógjon inkább zsinóron mivel az szabadabb mozgást biztosít az ingának.
2016. jún. 25. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tévedsz! - az inga nem hazudik.

(Hazudni csak az a gondolkodó lény tud, amelyik akarattal elferdíti az igazságot.)

Hozzáteszem: igazat sem mond.

2016. jún. 25. 15:21
 14/14 anonim válasza:
Ott fent van egy "Egy véletlen kérdés" nevezetű gomb. #11
2016. jún. 30. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!