Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért hazudik az inga?

Miért hazudik az inga?

Figyelt kérdés
70%ban bejöto, amit mutatott. Viszont van olyan, amit pl honapokig kimutat es megse jon be. Ezeket miert mutatja rosszul?
2016. jún. 15. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy bejött, amit mutatott? Egy inga hogyan tud mutatni bármit is? A 70% egyébként nem tűnik olyan rossz aránynak.
2016. jún. 15. 18:59
 2/14 anonim ***** válasza:
21%
Tanujj meg írni és akkor nem fog
2016. jún. 15. 19:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Igennel es nemmel tud valaszolni a feltett kerdeseimre. Nem rossz arany, pont ezert nem ertem, hogy egyes esetekben miert mutat olyat, ami vegul nem jon be.
2016. jún. 15. 19:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Ur isten. A bejott szot rosszul irtam, valoban.... Pokolra kerulok. Arrol nem is beszelve, hogy nem irok ekezetet... Talan en vagyok a satan..
2016. jún. 15. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Fogd az ingát a kezedbe, és koncentrálj arra, hogy az óramutató járásával megegyező, majd ellentétes irányba mozogjon. Na, ennyit erről...

Azért jött be 70%-ban, mert 70%-ban jók a megérzéseid. Nem rossz, de azért nem sokkal jobb a tisztán 50%-os esélyű igen-nem felosztásban, illetve megfelelően választott kérdésekkel javítható az arány.

2016. jún. 15. 19:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezt mar probaltam, amikor nem hittem az ingaban. Viszont nem mozog ugy, ahogy en akarom. Pedig elegge koncentraltam.
2016. jún. 15. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Mert az ingád egy hazug disznó. Mondd neki hogy ne hazudjon többé mert nem kap vacsorát.
2016. jún. 15. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:

mert nincs jól beavatva.

mert nem tanította meg neked senki a hogyanját.

ne menj át bele az energiáddal.

2016. jún. 15. 23:44
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Nem az inga hazudik!

Te hazudsz saját magadnak, mikor állítod, hogy az inga egyáltalán mond valamit, ráadásul mindig az igazat...

2016. jún. 16. 05:19
 10/14 anonim válasza:
37%
Na figyelj, fogd meg az ingát, lépj hátra kettőt és BA.SZD ARCON MAGAD. Ezeket félretéve, sose értettem, hogy a büdös életbe lehet elhinni egy ingának amit mond. Nem is beszél. Egy szót se szól. Akkor mit hiszel el? Ahogy a pakliból is kihúzol egy lapot, azt TE húztad ki, nem egy ismeretlen akarat, TE voltál és TE nem a sors meg stb alapján húztad ki.Így jött ki is kész.Ne hidd el amit a sok idióta jós meg upc-s szerelő mondd, mert nem úgy lesz ahogyan mondják, úgy lesz ahogy lesz, és azt ők nem fogják megjósolni sose...
2016. jún. 22. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!