Mi a véleményetek erről a tv műsorról?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=a63hZN4s77U
Szerintem olyan mint az aszrosó. Viszont nem annyira elvetemült. Igazából nem tudom hova tenni ezt a jelenséget, annyira valószínűtlen. A műsorvezető kimondottan egy kókler, és nem csak annak tűnik. Én most néztem végig az első részt és nagyon jól elszórakoztam az ezoterikus guru hülyeségein.
2016. máj. 20. 22:23
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Mi lenne? 10 éve is ment ez a műsor vele és Gyurcsok társával. Ugyanaz mint a többi, csak más témában, de ugyanannak a hiszékeny rétegnek.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Sohasem vetemednék arra, hogy ilyen hülyeségre pazaroljak figyelmet.
7/8 anonim válasza:
Az ilyen műsorok borzaszó leépitő hatással vannak az ezoteria kedvelői számára.Én is olvasgatok róla meg felszinesen benne vagyok,de elég bántó,hogy amikor szóba hozom,akkor mindenki az ilyen hülye műsorokkal jön...
8/8 homo ludensz válasza:
Csodálom hogy csak most tűnt fel neked Tihanyi bohóckodása.
Szórakoztatóbb mint egy kabaré műsor mert ez még látszólag el is hiszi a saját ökörködését. Valakiknek bolt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!