Hogyan értelmezzem?
Figyelt kérdés
Kiraktam a kártyát azzal a kérdéssel hogy mi lesz 2 héten belül egy bizonyos személlyel és velem!Ez jött ki:
Ami van :utazás örvendezés szerelem
Ami nem lesz:látogatás féltékenység bíró
Ami lesz közeljövő: hűség szerelmes nő váratlan öröm
Távoli jövő:szerelmes férfi betegség tolvaj.
Mit jelent ez?Köszönöm a válaszokat
2016. ápr. 11. 07:16
2/10 A kérdező kommentje:
Cigánykártya
2016. ápr. 11. 19:05
3/10 Mariann, válasza:
Eredete: A jóslás szülőhazája Babilónia, a káldeusok földje; innen terjedtek el az okkult szokások a föld minden tájára az emberek vándorlása által (1Mó 11:8, 9). Assur-bán-apli könyvtára eddig feltárt részének egynegyede – mint mondják – olyan, előjeleket ábrázoló táblákat tartalmaz, melyek célja az egekben és a földön megfigyelt valamennyi jellegzetesség, és a mindennapi élet összes véletlen és akaratlan történéseinek értelmezése. Nabukodonozor király csak azután döntött Jeruzsálem megtámadása mellett, hogy jósláshoz folyamodott, amelyről a Biblia ezt írja: „Megrázta a nyilakat, tudakozódott a terafim által, szemügyre vette a májat. A jobb kezében levő jóslat Jeruzsálemre mutatott” (Ez 21:21, 22).
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!De én nem erre vagyok kíváncsi ,hanem arra hogy amit kiraktam ,az mit jelent!
2016. ápr. 11. 20:45
5/10 anonim válasza:
Lehet,valaki meg fog csalni?Nekem csak ez esett le.(Nem ismerem a cigánykártyát.)
6/10 A kérdező kommentje:
Ez az egy kizárt mert mèg nincs olyan aki megcsalhatna
2016. ápr. 12. 10:25
7/10 anonim válasza:
Ki kellett raknom a kártyákkal a kirakást, mert sok lap van benne. Jelenleg benne vagy egy folyamatban, egy kialakuló kapcsolatban. Jó fele halad, a közeljövőben révbe értek. De a hosszútávú jövő nem túl rózsás. Igazi mély érzelmek nem tudnak kialakulni, mert a féltékenykedéseddel elriasztod. Fokozatosan fog bezárkózni és elzűnni az életedből.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2016. ápr. 13. 21:17
10/10 anonim válasza:
Hosszútávra ne tervezz a kiszemelteddel, mert bukta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!