Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerelem visszahozás létezik...

Maricrus kérdése:

Szerelem visszahozás létezik olyan?

Figyelt kérdés
Szeretném vissza kapni az ex barátomat, mert nemtudok nélküle élni. És sajnos azért mentünk szét, mert nem tudtuk a problémákat kezelni s meg beszélni. Valamilyen jós segíthet ebben? :( Valakinek segítet már benne?
2016. jan. 9. 18:00
 1/9 gnoomage ***** válasza:
Nem értem a logikád... Egy külső ember(a "jós") mit segíthet egy olyan dologban, amiről fogalma nincs. Tipikus túl tökéletes hozzáállás, hogy "majd kérek segítséget, más biztos megoldja a problémám".
2016. jan. 9. 18:27
 2/9 A kérdező kommentje:
oké..én csak kíváncsi vagyok, hogy valaki ki próbálta-e már...és hogy segítet-e
2016. jan. 9. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Aki egy elhagyás után megtapasztalja a szingli életet, azt te már többet vissza nem kapod. Hacsak nem érdek kapcsolat.
2016. jan. 9. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam szerelmi kötés létezik bár sokan mondják h nem
2016. jan. 9. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ti nem tudtátok problémáitokat megbeszélni, aztán megoldani, gondolod, jós igen?

.

Várj türelemmel, mert ha van ilyen jós, akkor azt is tudja, hogy neked van segítségére szükséged - és ezért előbb-utóbb jelentkezni fog!

A többiekhez nem érdemes fordulnod, mert ha nem tudják, neked most van szükséged az ő segítségükre, egytől-egyig mind csalók és szélhámosok!

2016. jan. 9. 20:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Én próbáltam fel venni vele a kapcsolatot többször is, de totál ignorál.. És nem képes velem meg ebszélni a problémákat...totál tanácstalan vagyok ...és totál ki is... :(
2016. jan. 9. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
biztos van neki új barátnője
2016. jan. 9. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Azaz még dobd fel ilyenekkel.. :D

A szakítást szar, de alázd le magad azzal, hogy keresed.. Én ha bele döglöttem se kerestem. Túl leszel rajta. Sajnos tapasztalat:D

2016. jan. 10. 02:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor senki sem próbálkozott ilyennek..hm :S
2016. jan. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!