Nagymamám mesélte, hogy fiatal korában találkozott egy cigány jósnővel, aki azt mondta neki, hogy meg van átkozva a házassága. Nagymamám nem akarta, hogy ez a nő "feloldja" így az csak annyit mondott, hogy majd meglátja, a házassága pocsék lesz idősebb korára. Most már mamám is úgy gondolja, hogy igaza volt, mert a kapcsolata nagyapámmal borzalmas. Veszekednek, néha dulakodnak ilyesmi. Szóval létező dolog ez? Elvileg nagyanyám anyósa és nagyapám első szerelme is kívánta, hogy szétmenjenek.
Exem megcsalt, én pedig (mivel eléggé érdekelt vagyok a pogányságban, pogány vallásokban) jól megátkoztam az Istenekkel, stb... Másnap kért tőlem egy szál cigit, beleszívott kettőt, elkezdett fulldokolni és véreset hányt. Mondanom sem kell, hogy pislogtam nagyokat :O
2014. jan. 17. 17:34
2/8 anonim válasza:
Attól függ azért, mert rossz a nagymamád párkapcsolata nem jelenti azt, hogy meglnne átkozva vannak olyan emberek, akik bevonzák a negatív behatásokat, mert alapból rosszul állnak egy probléma megoldásához sztem a hozzáállásával van a probléma alapból van neki ez a rossz beidegződése, hogy meg van átkozva, mert egy cigányasszony az mondta neki csak bebeszéli magának. De, ha folyton ezen rágodik hívja fel az EZO Tv szakembereit és kérjen segítséget azoktól vagy, ha akarja elküldöm neki a pozitív energiát.
Üdv, J Ügynök Mestermágus
2014. jan. 17. 17:53
3/8 anonim válasza:
Létezik.
2014. jan. 17. 18:38
4/8 anonim válasza:
hooooogyne! én már sok mindent elrontottam...
2014. jan. 17. 22:39
5/8 anonim válasza:
Ja persze, a cigányok aztán tudják a frankót.
Úgy megoldják az összes problémát jóslással hogy példás harmonikus családi életet élnek. Csak rá kell nézni a mónika show-ra.
2014. jan. 19. 00:04
6/8 anonim válasza:
Tényleg létezik....
Rajtam is volt. Szerencsére leszedték és mostmár tök jó minden :)
2014. márc. 13. 16:17
7/8 anonim válasza:
Amennyiben létezik a "javítás" ; úgy a "rontás" is létezik: (dialektika). Minden dolognak van ellenpárja. különben nem tudnánk viszonyítani dolgokat, fogalmakat egymáshoz.
hideg-meleg; fekete-fehér lassú-gyors .etc..
2014. júl. 5. 12:32
8/8 anonim válasza:
létezik rontás, sőt, még olyan is, ami olyan büdös lett,hogy még a kóbor macska is 3 méter szárnyfesztávolsággal repült neki a World Trade Centernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!