Ha jósoltattatok kártyából mi volt az? Teljesült?
Figyelt kérdés
Jósoltattam az ezo tv-ben és szeretnék hinni benne,hogy be fog teljesülni. Mindig féltem, de most rá szántam magam és a párkapcsolatomról kérdeztem.2010. márc. 20. 09:31
1/3 anonim válasza:
A jóslás csalás,főleg a Tv-ben mondottak.Személyesen is általánosságokat mondanak.Figyelik a pácienst,és ha "jó" irányba mennek,akkor jósolnak arról többet.Az illető pedig hisz benne.
2/3 anonim válasza:
Hát figyelj...nekem pár napja volt alkalmam ezt a televíziós műsort megtekinteni, és hát hogyha valaki nem veszi észre, hogy hogyan megy ez, de legfőbbképpen, hogy MIÉRT megy ez, akkor nem tudom...Első válaszolónak igaza van, általánosságokat mondanak, és még nem is kérdésre válaszolnak...megkérdezi a nevét, és a korát, tehát rájön, hogy férfi vagy nő, és hogy hány éves.{Megkérdezhetném, hogy mit jósoltak neked, hány éves vagy, illetve fiú vagy lány?} Általában idősebbek telefonálnak be. Például hogyha valaki 68 éves, akkor bizony nagyon nagy az esély rá, hogy "elvesztett egy hozzátartozót, aki fontos volt számára", ígyhát bejátszák ezt a témát. Ráadásul majd' 500 forint egy perc ára. Sajnálom, nem szeretném senki kedvét elrontani, de tudnék egy tanácsot adni: ne csak higgy benne, hanem tegyél is érte, és akkor tényleg lesz rá esély, hogy beteljesedik :)
3/3 anonim válasza:
Én konkrétan jósolok is.
De azért ezzel a tv-s dologgal nem árt csínján bánni, egyrészt felületesek a válaszok, másrészt sok benne a csaló.
Van aki ért hozzá, és sokan nem.
Érdemesebb lenne inkább élő valós normális emberhez elmenni.
Ettől függetlenül lehet benne hinni, főleg ha jót mondott, akkor nagyobb eséllyel teljesül. :)
Üdv
A.M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!