1/15 anonim válasza:
Miután mindenki meg fog halni, ezért annyira nem nagy dolog megjósolni.
2/15 anonim válasza:
Ha súlyos beteg volt akkor nem csoda hogy tudtad...
3/15 anonim válasza:
Ha soha nem gondoltál erre az eseményre, csak egyszer beugrott a gondolat és arra rá meghalt az illető, csak akkor van értelme beszélni róla.
Utána meg azt kell megnézni, hogy beteg volt-e vagy tudtál-e olyanról, hogy veszélyes az élete stb...
De amúgy nem a jövőt láttad. És nem telepátia volt meg hasonlók. Valószínűleg.
4/15 A kérdező kommentje:
Talalkoztam vele,es ereztem,hogy most kell megolelnem,mert tobbet nem fogom tudni
2015. szept. 13. 21:45
5/15 anonim válasza:
Miben halt meg? És miből érezted?
Miért nem szóltál neki?
6/15 A kérdező kommentje:
Agyverzes, nem tudom, nem gondoltam komolyan,aut hittem hogy csak az en hulyesegem
2015. szept. 13. 21:55
7/15 anonim válasza:
Idős volt?
Láttál furcsát a testbeszédén, hangszínén, fogalmazásában?
Stresszes volt?
Van esély gyilkosságra? (Igen, nem, nem tudod.)
Ki talált rá?
Szeretted az illetőt?
8/15 anonim válasza:
Érezted? Huh..... eléggé kiráz a hideg... valszeg közel állt hozzád.... de ezt nem tom..... mert ha megálmodod az oké de megérezni? Odaügyelj magadra.... De amugy lehetséges.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem,semmi furcsa nem volt. Kifejezetten vidám volt. Nem szeretnék részeleteket írni, esteleg privátban. Nagyon kozel allt hozzam.
2015. szept. 13. 22:03
10/15 anonim válasza:
3 ember halalat megereztem, ugyh siman,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!