Ránéznétek a Tarot lapjaimra? Ti hogyan értelmeznétek?
Hogyan gondoljak a volt páromra?
DIADALSZEKÉR-REMETE
Van esélyem még visszakapni?
HALÁL-CSÁSZÁRNŐ
Hiányzom neki néha?
ÖRDÖG-VILÁG
Mit ne tegyek vele kapcsolatban?
FŐPAPNŐ-ÍTÉLET
Nem hiszek benne, de itt van a lapokhoz egy kis értelmező:
- diadalt arattál (=szekér) felette, vele szemben, most már vonulj vissza! (=remeteség)
- ennek a kapcsolatnak már vége (=halál), ezek után már nem uralkodhatsz felette (=császárnő)
- ördögöd van! de csak néha
- te döntöttél, te mondtak ki az ítéletet, ennek már vége!
Magyarul: ennél a személynél még egyszer "labdába nem rúghatsz", ezt jól elintézted!!
Ha sajnálod, és szeretnéd vissza-csinálni, ez most már akkor sem fog sikerülni! Legközelebb gondold meg jobban!
Úgy is értelmezhető, hogy felejtsd el.
Van esélyed visszakapni, de csak testi kapcsolatra, mert neki ez a mindene. (a szex )
Mit ne tegyél? Ezt ne tedd, nem vagy árucikk! Vonulj vissza, és azon munkálkodj, hogy visszaszerezd a lelki békédet. --- Természetesen, ez az én nézetemben. Mindenkinek kialakul a saját értelmezési rendszere, és ehhez jön az a bizonyos plusz, a megérzés. --- de ha már kérdeztél, biztos vagyok benne, hogy szenvedsz :( és a talpra állás szükségessége biztos...
Kedves 4-es!
Köszönöm!:) Sajnos én is ilyeneket gondoltam de jó hogy írtál.Hiszen te kívülálló úgy értelmezed ahogyan kell,én meg képes lennék még mást is belelátni.Szóval köszönöm! (:
4-es vagyok!
Ne zaklasd, engedd el ezt a kapcsolatot!
Túlságosan kemény voltál vele, és fölényes, ami neki nagyon fáj. Nem fog ez már soha olyan lenni, mint lehetett volna, ha te "nem rondítasz bele"!
Lépj tovább, de tanuld meg egy életre, hogy a másik ember lelkével-szívével, érzéseivel ilyen módon bánni nem lehet. A sorstól vissza fogod kapni!!! Ez jusson majd eszedbe, amikor te fogsz ugyanúgy szenvedni, ahogyan ő most!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!