Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ránéznétek a Tarot lapjaimra?...

Ránéznétek a Tarot lapjaimra? Ti hogyan értelmeznétek?

Figyelt kérdés

Hogyan gondoljak a volt páromra?

DIADALSZEKÉR-REMETE

Van esélyem még visszakapni?

HALÁL-CSÁSZÁRNŐ

Hiányzom neki néha?

ÖRDÖG-VILÁG

Mit ne tegyek vele kapcsolatban?

FŐPAPNŐ-ÍTÉLET

2015. máj. 29. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszek benne, de itt van a lapokhoz egy kis értelmező:

[link]

2015. máj. 29. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésekre nem nagyon tudsz hiteles választ kapni. Főleg ha te veted ki magadnak. Túl elfogult vagy. Emellett más nem fogja tudni értelmezni az általad kivetett kártyákat.
2015. máj. 29. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Szegény kártya, hát honnan tudna bármit is mondani? Csak fareszelék és tinta vala benne. Mégis kifürkészné a kozmosz szálait? Hegyezd magad, ne légy ily tompa fadarab.
2015. máj. 29. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

- diadalt arattál (=szekér) felette, vele szemben, most már vonulj vissza! (=remeteség)

- ennek a kapcsolatnak már vége (=halál), ezek után már nem uralkodhatsz felette (=császárnő)

- ördögöd van! de csak néha

- te döntöttél, te mondtak ki az ítéletet, ennek már vége!

Magyarul: ennél a személynél még egyszer "labdába nem rúghatsz", ezt jól elintézted!!

Ha sajnálod, és szeretnéd vissza-csinálni, ez most már akkor sem fog sikerülni! Legközelebb gondold meg jobban!

2015. máj. 29. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Jól beszélt 4/4!
2015. máj. 29. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Elfogult témakörben nem jósolhatsz magadnak, de ha mégis teszed, mindig a "jósnak" (ebben az esetben neked) kell értelmezni a lapokat.
2015. máj. 29. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy is értelmezhető, hogy felejtsd el.

Van esélyed visszakapni, de csak testi kapcsolatra, mert neki ez a mindene. (a szex )

Mit ne tegyél? Ezt ne tedd, nem vagy árucikk! Vonulj vissza, és azon munkálkodj, hogy visszaszerezd a lelki békédet. --- Természetesen, ez az én nézetemben. Mindenkinek kialakul a saját értelmezési rendszere, és ehhez jön az a bizonyos plusz, a megérzés. --- de ha már kérdeztél, biztos vagyok benne, hogy szenvedsz :( és a talpra állás szükségessége biztos...

2015. máj. 29. 16:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

Köszönöm!:) Sajnos én is ilyeneket gondoltam de jó hogy írtál.Hiszen te kívülálló úgy értelmezed ahogyan kell,én meg képes lennék még mást is belelátni.Szóval köszönöm! (:

2015. máj. 29. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Ne zaklasd, engedd el ezt a kapcsolatot!

Túlságosan kemény voltál vele, és fölényes, ami neki nagyon fáj. Nem fog ez már soha olyan lenni, mint lehetett volna, ha te "nem rondítasz bele"!

Lépj tovább, de tanuld meg egy életre, hogy a másik ember lelkével-szívével, érzéseivel ilyen módon bánni nem lehet. A sorstól vissza fogod kapni!!! Ez jusson majd eszedbe, amikor te fogsz ugyanúgy szenvedni, ahogyan ő most!!

2015. máj. 30. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!