Jósolna valaki a tenyeremből/-ről?
2015. máj. 5. 12:52
1/7 anonim válasza:
Basszus, tök egy forma kezünk van, csak nekem hosszabbak az ujjaim :D
Lehet testévrek vagyunk? :P
2/7 anonim válasza:
Persze, küldjed postán!
A jóslat és a tenyér utánvéttel egyszerre érkezik hozzád.
5/7 A kérdező kommentje:
Ilyen jót rég nevettem ezen az oldalon. :DDDDDDDD köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöldkéz. :D
2015. máj. 5. 20:23
7/7 anonim válasza:
Ha kíváncsi vagy mit árulnak el a tenyered vonalai, simán utánanézhetsz te magad is, hiszen ma már az interneten rengeteg honlapon találsz információkat a tenyérjóslásról. Persze nem mindegyik hiteles.. mellesleg "képről" nem is igen lehet jósolni, mert figyelembe szokták venni a kézfejet, az ujjak, körmök alakját és a kéz élein található vonalakat is. Jobbkezes vagy ugye? Én elég rövid ideje érdeklődöm tenyérjóslás iránt, és összességében nem igazán látom még a dolgokat, de nekem úgy tűnik, hogy egyszerű, egyenes természetű, de elővigyázatos ember vagy. Nem vagy túlzottan hajlamos betegségekre. Nehezen hozol döntéseket és önbizalomhiányban szenvedsz. A munkádat illetően elkötelezett vagy, szerelmi téren visszafogott. Hmm… egyenlőre ennyi. Még egyszer mondom én csak „kontár” vagyok, de ha tényleg érdekel az a legjobb, ha magad nézel utána több internetes forrás segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!