Jósolna nekem valaki?
Figyelt kérdés
Van itt olyan jószándékú ember, aki tud jósolni és emberségből, nem XY-dologért, pénzért, hanem jó szándékból tudna nekem segiteni! főképp olyanra gondolok, aki ki tudja olvasni kártyákből stb a dolgaimat a múltamról és főleg a jövőm, illetve lenne pár kérdésem! Esetleg skypon keresztül ha messze vagyunk, vagy bármilyen megoldás jó!2015. márc. 21. 01:56
1/10 Ozmium42 válasza:
Jövőjét vágyta látni minden:
S szemét behúnyja most ijedten.
2/10 anonim válasza:
Nekem nincs skypom, és nem jósolok ingyen nekem se adják ingyen a kenyeret. Nekem pedig ebből van a pénz.
4/10 anonim válasza:
Írd le nekem privátban a korod, nemed, lakhelyed városát, szemed és hajad és bőröd színét, kedvenc színed, kedvenc hobbid, és a közelgő életeseményeid. Képet is küldhetsz magadról, úgy könnyebben tudok majd válaszolni.
5/10 anonim válasza:
Jósoljak? Miért hisznek az emberek ilyen marhaságban mint a jóslás? Miért hiszed azt hogy csak azért mert valamelyik zakkant összehabog neked két értelmű dolgokat attól jobban érzed magad? De buták az emberek...
6/10 anonim válasza:
Nem mondom hogy jósnő vagyok,de azért a kártyáim nem szoktak félre vezetni.Megpróbálhatjuk a dolgot ha gondolod! :)
7/10 esopus válasza:
25 kilóért jósolok. Ez baráti ár mert látom hogy fizetsz és barátok leszünk.
előlegbe annyi hogy két hét múlva valami jó fog történni.
8/10 A kérdező kommentje:
Egyesek nagyon humoros kedvükbe vannak!! Akik pdig ilyen segitőkészek, nekik köszönöm szépen!
2015. márc. 22. 17:48
9/10 anonim válasza:
igen ha it lógsz egész gyerekkorodba és a dogákat meg se próbálod megirni, melót se fox válalni, és a kuka melet fox csövelni
10/10 anonim válasza:
Ezzel most nem akarok megsérteni senkit, de akik úgy érzik, hogy tudnak jósolni saját magukat vágják át legjobban, vagy csak kihasználják, hogy sok az olyan ember, aki hisz ezekben a hülyeségekben."ezzel keresem a pénzt" Tehát jó dolog másokat lehúzni átveréssel? ez szánalmas... hova tart ez a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!