Jósolna nekem valaki?
Figyelt kérdés
Egy gyors szerelmi jóslásra gondoltam.
18 L
2015. ápr. 6. 21:07
1/10 anonim válasza:
Persze szívesen.
De arra kérlek, hogy tedd a kezed a számitógéped képernyőjére, hogy átjöjjön a lélek adta gondolataid, és csak utána tudok mit mondani.
Ha pedig készen vagyunk várom a számlámra érkező pénzt!
Dr. Ezo Sándor
2/10 anonim válasza:
Szia , hamarosan szerelmes leszel egy rücskös hátú fekete szőrü bajuszos emberben, aki talicskán fog hordozni téged és bicskával majszolja a fagylaltot. Pár év múlva lesz nyolc gyereked, akik deszkával fognak legózni. Akarsz még tudni valamit? xD
3/10 anonim válasza:
Először is el fogod olvasni amit írok
Majd első olvasásra belém szeretsz és azt fogod mondani,, haj de sukár gyerek és még vicces is " utána rám írsz kiderül hogy bunkó vagyok és csalódást okozok neked mint mindenkinek is szoktam. Na most hogy ezt elolvastad sz#rni fogsz rám.
4/10 anonim válasza:
Jön egy délceg lovag fehér paripán, szerelmet vall, megdönget jól és megy a délceg lovag fehér paripán.
5/10 anonim válasza:
hamarosan jön egy ötödik válasz a kérdésedre. Nocsak, meg is történt!
6/10 A kérdező kommentje:
Én valami másra gondoltam...
2015. ápr. 7. 18:11
7/10 anonim válasza:
Nem létezik szerelmi jóslás. Mindez csak Kóklerség 18 éves vagy, de agyilag csak 8 éves. A többi válaszíró pedig valószínűleg soha nem látott még nőstény állatot..:DDD
8/10 A kérdező kommentje:
J Ügynök, te meg egy tapasztalatlan hülye vagy, aki fenn hordja az orrát és könnyen ítélkezik.
2015. ápr. 7. 20:36
10/10 anonim válasza:
Én megpróbálhatom.De nem mondok semmit biztosra.Csak tanulom a kártyavetést.Írj üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!