Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Aki ért hozzá segítene lefordí...

Aki ért hozzá segítene lefordítani érthető mondatokká?

Figyelt kérdés

Párkapcsolati kivetést csináltam.

Hol vagyunk most? Főpapnő

Mi okozza körülöttünk a problémát? Nap

Mit felejtettünk el tiszteletben tartani? Erő

Mit kell kifejeznünk? Mágus

Lehetőségeink: Remete

Hogyan haladunk tovább? Diadalszekér

2015. ápr. 30. 02:37
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
LoL, hát téged se az eszedért fognak megszeretni.
2015. ápr. 30. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
A gyengébbek kedvéért hozzátehetted volna,hogy tarot-ról van szó :) Online ezt nem lehet, egy lap sok dolgot jelenthet. Ha a paklid esetleg crowley-féle,akkor ahhoz van könyv,ott meg tudod nézni nagyon részletesen,hogy melyik mit jelent. Utána gondolkodj a kapott infókon,aztán magadtól is megérted.
2015. ápr. 30. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Azt jelenti, hogy a jövőt nem tudhatod előre.
2015. ápr. 30. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én elemzésem tényleg színtiszta logikára épül, nekem saját jósló eszközeim vannak, úgy hogy ehhez annyira nem értek....na szóval az első valamiféle nagy helyet, dolgot jelenthet..a második a nap maga az élet..tehát életben lehetnek a problémák (pl távolság, anyagi viszony), a harmadik pedig talán azt, hogy nem tudjátok megtartani az egyensúlyt egymás között, az egyikőtök vagy túl erős, vagy folytonosan megpróbáljátok elnyomni a másikat...a 4. hááát (saját értelmezéseim szerint fejleszteni kellene az okkultizmus és a varázslás tudományát...de itt nem ez áll) nos talán az, hogy a "varázslatos" dolgokra irányít, amit az emberek általában élveznek...közös dolgok...lehetőségeitek mint remete, inkább arra utal, hogy nem illetek össze ...a továbbhaladás diadalszekéren sok dolgot jelenthet, például azt, hogy ezeket a dolgokat megoldjátok és megtaláljátok a hangsúlyt egymás között...de azt is, hogy esküvő esetleg gyerek, a lényeg az,. hogy valamilyen célt elértek és büszkén mentek tovább.....Nos mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz teljesen, mint mondtam, ezért nem biztosak a leírtak, csak elgondolkoztam rajta....de remélem azért tudtam vele segíteni, kérdezz meg egy hozzáértőt! :)
2015. máj. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!