Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » én miért élek? Mi az életfelad...

én miért élek? Mi az életfeladatom?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha egy Guru, jós vagy egy más jellegű (nem tudományos, pszihológus stb) hozzáértő megmondaná, hogy egyáltalán minek vagyok? Sajnos nem jöttem rá, csak vergődök az életben és nem találom a helyem. Nem akarom részletezni, mert nem akarok terhelni senkit sem. Mit tehetek? Lelkifröccsöktől kíméljetek kösz
2015. febr. 16. 00:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Senki se találja...

Mindenkit csak beosztanak a rabszolgaság egy pontjára.

2015. febr. 16. 02:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Ugy ahogy az első irta de csak a kazincbarcikai könyvtàrba hisz hagytak üzit a dàtum megfejtése mellett :)
2015. febr. 16. 02:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ett bárki is tudná...

Ne légy buta,ne egy másik földi halandótól várj választ, lehet kapsz jópénzért,aztán mire mész vele!?

Saját magadnak kell rájönni miért érdemes élned!

2015. febr. 16. 07:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Az az életfeladatod hogy dolgozz és a megkeresett pénzedet szélhámosoknak add. Az első lépések még ingyenesek, de ha sokáig elvárod hogy mások döntsenek olyan dolgokról amikről neked kéne (pl. hogy miért élsz), előbb-utóbb egymásra találtok és onnantól minden kérdésedre választ kapsz, csak győzd pénzzel.
2015. febr. 16. 08:25
 5/14 anonim ***** válasza:
2015. febr. 16. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:
2015. febr. 16. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez maga az életre szóló életfeladatunk - rájönni, megismerés által felismerni: ki vagyok én? mi a dolgom?
2015. febr. 16. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Az lesz az életfeladatod amit te kívánsz,nem tudja más meghozni mindazt amit nem szeretnél.Csak kívánj és hidj magadban.Én úgy jöttem rá,hogy lerajzoltam egy papirra az álmom:háttér(nálam itt volt a különleges dolgok),előháttér,falak stb..Csak hagyatkozz a belső hangra.Menni fog.Ha vannak aggodalmaid vagy félelmeid akkor imátkozz egyet.
2015. febr. 16. 10:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért élsz, mert nemi úton terjedő halálos betegség részese vagy!

Feladatod: halálodig úgy ténykedni, hogy számodra minnél jobb legyen ééleted anélkül, hogy azzal másoknak ártanál!

2015. febr. 16. 10:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát izé, mégis honnan a fenéből tudná egy másik ember rajtad kívül, aki egyáltalán nem ismer téged, hogy neked mi az életfeladatod? Na honnan? Szerinted? Na mégis mit gondolsz? Elárulom neked, hogy sehonnan! Most pedig szépen várd meg, hogy a szádba repüljön a varjú, majd magától megoldódik minden. Ez lenne a legkényelmesebb, de sajnos a valóságban élünk, ahol a saját problémáinkat magunk oldjuk meg, nem egy ezotérikus guru! Érted már ezotéria hívő barátom, hogy miről lököm a showdert? Nekem is vannak problémáim például tegnap nem tudtam végignézni az anabeles című horror filmet, de inkább terhellek a lelkifröccseimmel. :(
2015. febr. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!