Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Melyik sorsjegyet érdemes...

Melyik sorsjegyet érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

500 forintosok közül?

van egyáltalán különbség?

mert én 200 forintért szoktam venni blackjacket,és azon nyertem eddig csak,a többin soha.

2015. febr. 13. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Alapvetően nem éri meg sorsjegyet venni, ha nincs róla semmi extra információd. Egyszerűen úgy gyártják őket, hogy legyártanak mondjuk 1 000 000 db 200 forintos sorsjegyet, az kerül összesen 200 000 000 forintba és lehet rajta nyerni mondjuk 80 000 000 forintot összesen. És ez van típusonként, tehát egyik típus sem éri meg.

Sőt mint látod a várható veszteség elég nagy, tehát sok extra információ kéne a sorsjegyekről, hogy nyereségesen tudj játszani.

Ha az érdekel, hogy várhatóan melyiken vesztesz a legkevesebbet a befektetett pénzedből (arányosan), akkor keress egy arányt a sorsjegy hátulján, például amit én leírtam ott ez 1:2,5 lenne. Minél jobb ez az arány (pl 1:2 jobb mint 1:2,5), annál kisebb a várható veszteség.

2015. febr. 13. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Megvenni érdemes bármelyiket. Már a kibocsájtó szem szögéből. Neki nagyon megéri.
2015. febr. 13. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Évek Óta a Blackjacket (200 Ft)veszem a toto mellett, sokszor a toto felét a Jack állja, és egyszer nyertem ötezret is. Egyébként mindenkinél más a szerencse, ahogy hallottam, valakinek BJ nem szerencsés. 500 Ft még nem ismerem
2015. febr. 13. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Ha egy szerencsejátékon a ház ellen fogadsz, hosszú távon (de általában röviden is) mindig a ház fog nyerni, tanulja már meg mindenki...
2015. febr. 13. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt, amelyik biztosan nyer!
2015. febr. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!