Van itt hozzáértő kártya jós? Lenne kérdésem!
Kérdésem hogy lehet megnézni a cigány kártyában ha valakinek iker gyereke születik?
A másik kérdés hogy lehet megnézni cigány kártyából ha már nem él az illető?
Illetve az is érdekelne hogy azt hogy lehet megnézni ha valakinek vannak képességei?
nekem már jól megy a jóslás csak ezeket nem tudom hogy kell megnézni,és megköszönöm ha valaki segít.:)
Én kártyajós vagyok.
Nincs semmi más dolgod, mint elküldeni a bankkártyád összes létező adatát, aztán majd jósolok neked.
Légyszíves csak komoly ember válaszoljon.......
tőlem lehet kérdezni privátban ha jósoltatni akarsz..:))
DarkLantern
köszönöm azt is szívesen megtanulnám ha gondolod és ha tudnál oktatni engem írj köszönöm.:))
Igen, ezt mind meg lehet nézni.
ha már nem él valaki, azt lapkombináció mutatja,főleg a jövő sorban: halál+lelkész. Halál+özvegyember/asszony
A gyermek születés kisit nehézkes, egy gyermeknél egyértelmű, ha van kapcsolat szerelem, stb akkor a gyermek lap ezt jelenti, hogy egy vagy kettő vagy három, az attól is függ h mi van mellette: pl váratlan öröm,
de ez intuícióban le szokott jönni, bár szerintem mindegy, hogy mennyi ,a lényeg h egészséges legyen... :D
Sok sikert!
Üdv:
Abroxo
Spirutális tanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!