Lesz az EZO TV-n vagy az ASTRO SHOW-ban kedvezményes újévi jóslás & 10000x-es pénzenergia?
Tavaly az EZO TV-be volt, de az a jósnő ma az ASTRO Showban dolgozik, akkor valamelyiken lesz ma a TV-be? Lehet tavaly előtt mindkét jósműsorban volt.
Arról volt szó, ha jól emlékszem, hogy az újév első napján 10000 (tízezer) szeres a pénzenergia ereje és ekkor kell kívánni a mágusasszony Mertin vagy valahogy így hívták a betelefonálónak bemágiázta.
Volt valami újévi kedvezményes jóslás, átok és rontáslevétel tavaly ugyanígy 75 ezerért és egész éves jóslás, bemágiázása a szerencsének, asszem Alexander mágus csinálta.
Nem tudjátok ebbe az évben lesz? Csak a TV-ben lehet betelefonálni? Valamelyik másik jósműsorban lesz ilyen kedvezmény? Te kihasználod?Érdemes?
kedves kérdező te nagyon elborult agyú vagy ha hiszel az ilyesmiben.
ha érdekel a dolog én is vállalok jóslást nálam csak
holnap 20.000 szeres pénzenergia lesz .
Bizony, én voltam Tramontinánál, azóta új házat kellett vennem, mert a régiben nem fért el a pénz. Igazából két házban üttettem ki a közfalakat, és csak tárolásra használom őket.
(Mindig kell beépített igazoló ember, a bevétel elosztását majd megbeszéljük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!