Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lesz az EZO TV-n vagy az...

Lesz az EZO TV-n vagy az ASTRO SHOW-ban kedvezményes újévi jóslás & 10000x-es pénzenergia?

Figyelt kérdés

Tavaly az EZO TV-be volt, de az a jósnő ma az ASTRO Showban dolgozik, akkor valamelyiken lesz ma a TV-be? Lehet tavaly előtt mindkét jósműsorban volt.

Arról volt szó, ha jól emlékszem, hogy az újév első napján 10000 (tízezer) szeres a pénzenergia ereje és ekkor kell kívánni a mágusasszony Mertin vagy valahogy így hívták a betelefonálónak bemágiázta.

Volt valami újévi kedvezményes jóslás, átok és rontáslevétel tavaly ugyanígy 75 ezerért és egész éves jóslás, bemágiázása a szerencsének, asszem Alexander mágus csinálta.

Nem tudjátok ebbe az évben lesz? Csak a TV-ben lehet betelefonálni? Valamelyik másik jósműsorban lesz ilyen kedvezmény? Te kihasználod?Érdemes?

2014. dec. 31. 11:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Volt ? Nézted? Jósóltattál? Bejött valami?
2015. ápr. 5. 23:11
 12/17 Tramontina válasza:

kedves kérdező te nagyon elborult agyú vagy ha hiszel az ilyesmiben.

ha érdekel a dolog én is vállalok jóslást nálam csak

holnap 20.000 szeres pénzenergia lesz .

2015. máj. 17. 19:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Bizony, én voltam Tramontinánál, azóta új házat kellett vennem, mert a régiben nem fért el a pénz. Igazából két házban üttettem ki a közfalakat, és csak tárolásra használom őket.

(Mindig kell beépített igazoló ember, a bevétel elosztását majd megbeszéljük.)

2015. jún. 5. 18:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Vólt valami?
2015. aug. 2. 12:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen sötét vagy? :D
2015. aug. 2. 13:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Van közületek aki akkor betelefonált és már milliomos?
2016. jún. 18. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ezt inkább válaszra sem méltatom. Szégyen, hogy vannak, akik ezzel húzzák ki a pénzt másokból.
2017. júl. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!