Gyakran megálmodom a jövőt. Hogy van ez?
"nem tudom megmondani mit álmodtam, de amikor megtörténik tudom hogy megálmodtam."
Tehát egy eseményre rámondod, hogy már megálmodtad, csak nem emlékeztél rá az esemény bekövetkeztéig?
Még ha igaz is lenne, nem gondolod, hogy ritka haszontalan természetfeletti képesség?
A múltat megálmodni nem kunszt!
Ha bármire azt mondod: ezt én előre megálmodtam, az sem.
Önáltatás, vagy mások becsapásának szándéka.
A napkeltéket is 2-3 hétre előre megálmodod?
Kedves kérdező!
Konkrétan én is ugyanezt érzem, pont ahogy leírtad, többször is egy héten , csak egy - két nappal előtte. Tényleg van ilyen, eddig azt hittem ez csak velem történik, és tényleg nagyon különös.
Például vegyük, mikor az egyik barátom kérdezett tőlem valamit, csak 2 másodperc volt, de amikor a valóságban megtörtént, tudtam, hogy ezt álmodtam.
Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy írjuk le, dátummal, meg minden, az én esetemben legalábbis ez nem megy. Reggel már nem emlékszek ezekre pontosan.
Szerintem ez határozottan Deja Vu.
Örülök, hogy végre valaki is ugyanezt érzi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!