Volt már ilyen veletek?
A jóslás nem azt mondja meg, hogy mi történik veled, hanem hogy mi fog történni veled.
Elmagyarázom :)
Mikor jósolnak valakinek, akkor az illetőnek van egy konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni. A jós kihúzatja a kérdezővel a kártyákat és felfordítja azokat, majd kiolvassa a kártyákból az üzenetet.
Például:
Valaki eljön hozzám, hogy jósoljak neki. Feltesz nekem egy olyan kérdést, például, megtudom-e hódítani ezt a lányt?
Én a kártyákból kiolvasom, hogy a mostani helyzete alapján ez lehetséges-e. Nem igent és nemet mondok, hanem egy helyzetet, el tudja dönteni, hogy mit kell tennie, min kell változtatnia.
Nem magában a kártyában vagy a jósban kell keresni a tudást, hanem önmagunkban. Ugyanis, ha már érintkezésbe lépsz a kártyákkal, és van egy kérdésed, akkor olyan mintha nem is a jóssal beszélgetnél, hanem saját magaddal.
A jövő változik, soha semmi sem marad ugyanaz, ha akarod akkor sem.
Nekem meg nem josoltak, de a baratnomet egyszer elkisertem.
Sok mindent elmondott, ami igaz volt, bar lehet ezek altalanossagok. De amit josolt, nagy szerelmet egy even belul, nem jott ossze...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!