Milyen pozitív tapasztalatod van az EZO TV-ről?

Én évekkel ezelőtt láttam egy adást, amikor éppen játszottam a gépen, de én aki kertv-t elvből nem nézek tényleg érdekelt hogy ilyen valóban létezik. ÉS IGEN, létezik. A sok tespedtagyú meg 500 forint/percért telefonálgat, ahol a joviális külsejű ozirisz és egy másik félkegyelmű küldözgette a 10 milliószoros gyógyító meg pénzenergiát boldog boldogtalannak.
Kedvencem a műsorvezető csaj volt, azzal a tettetett értetlenségével, néztem azt sem az eszéért vették fel a tv-hez.
Az hogy a hajam égnek állt az nem kifejezés, a szilikonimplantátumok majd kiugrottak a melleimből azt a műsort látva. Olyan komplex agyradír az a műsor, hogy aki erre pénzt ad ki, hát az meg is érdemli hogy lehúzzák.

Azon csodálkozok, hogy vannak akik nèzik. Jómagam èvek óta nem tvzek.
A valódi tudáshoz messziről sincs semmi köze, mert igyekszik minnèl inkább az egóval való azonosulásra ösztönözni a nèzőket. Hipnózis, de gyenge cèlközönsègnek van kitalálva.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!