Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Akik jártak már kártyajósnál!...

Akik jártak már kártyajósnál! Bevált nektek, amit mondott?

Figyelt kérdés

Mert én kb. egy hónapja jártam, és azt jósolta, hogy a hónapban végre találok magamnak valakit, és elég ideges vagyok emiatt...de nem is ez a lényeg, a tapasztalatokat szeretném hallani, menyire jött be /nem jött be nektek az, amit mondott. Illetve hogy a múltatokról mit tudott mondani, és abból mi jött /nem jött be. Minél több válasz, annál jobb :) Köszi előre is!

(ui.: légyszi az ilyenek, hogy "hát én még neeeem, de szerintem hülyeség/tök jó", az ilyenek kíméljenek! Köszi :D)

2010. jan. 15. 21:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
53%

Azt hadd mondjam el, hogy a kártyajóslás ÚTMUTATÁS, nem pedig előre megmondott események mint pl: holnap elüt egy autó, vagy 1 hónap múlva lezuhansz a repülőn stb.

Én amit magamnak jósolok, mindig bejön. De csak utat mutat.

2010. jan. 18. 21:10
 12/14 anonim válasza:

na várjunk csak,ahoz hogy megtörténjen a jóslat kell hidd is azt,vagyis hogy is müködnek ezek a dolgok?szoval egy fajta átok ez.vagyis ha én azt mondom nektek hogy a nyáron valami nagyon rosszul fog elsülni,akkor ti csak arra gondoltak egyfolytában,és ha egy kis dolog nem jön össze akkor mindenki igazat ad nekem.

A Titok olvassátok el a könyvet,hasonló a jóslat is,szoval amiben hiszel az megvalosúl ennyi röviden

2010. jan. 18. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Párom (nem tudom melyik oldalról) netről kiírta egy jósnőnek a tel.számát, és felhívta. Az egyetlen dolog, amit a jósnő kérdezett tőle, az a születési dátuma! És akkor elkezdte mesélni, hogy tudja, hogy a párom aggódik egy idős hölgy iránt, akinek nem jó az egészsége, de nem kell aggódni, mert nem lesz semmi komolyabb baja (a nagymamaájáról beszélt - bejött), mondta, hogy párom nyár közepén már nem ott fog dolgozni, ahol a telefonbeszélgetés idején dolgozott, hanem egy másik cégnél, de ugyanazt fogja csinálni (bejött-saját vállalkozásuk volt, fuvaroztak, párom júniustól alkalmazottként kamionozik), megmondta neki, hogy tudja, hogy tartozik nekem pénzzel, de ne aggódjon, mert vissza fogja tudni adni (bejött, bár én az összeget megtippeltettem volna vele, ha ilyen jól tudta :) ), sőt, azt is mondta, hogy azt az ingatlant, amit párom akkor el akart adni, végül nem fogja eladni, mert tervei lesznek vele (bejött, most újítjuk fel). És 23/L ő 33/F
2010. máj. 3. 23:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb barátnőm jósolt régen (sajnos már nincs a földi létben), ő mi dig tudott mindent, és ő tanított. Családomnak, barátaimnak szoktam jósolni. A múltat meg tudom mondani, a jövőt nem mondom, mert nem akarom senki életét irányítani, sem befolyásolni.
máj. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!