Akik jártak már kártyajósnál! Bevált nektek, amit mondott?
Mert én kb. egy hónapja jártam, és azt jósolta, hogy a hónapban végre találok magamnak valakit, és elég ideges vagyok emiatt...de nem is ez a lényeg, a tapasztalatokat szeretném hallani, menyire jött be /nem jött be nektek az, amit mondott. Illetve hogy a múltatokról mit tudott mondani, és abból mi jött /nem jött be. Minél több válasz, annál jobb :) Köszi előre is!
(ui.: légyszi az ilyenek, hogy "hát én még neeeem, de szerintem hülyeség/tök jó", az ilyenek kíméljenek! Köszi :D)
Azt hadd mondjam el, hogy a kártyajóslás ÚTMUTATÁS, nem pedig előre megmondott események mint pl: holnap elüt egy autó, vagy 1 hónap múlva lezuhansz a repülőn stb.
Én amit magamnak jósolok, mindig bejön. De csak utat mutat.
na várjunk csak,ahoz hogy megtörténjen a jóslat kell hidd is azt,vagyis hogy is müködnek ezek a dolgok?szoval egy fajta átok ez.vagyis ha én azt mondom nektek hogy a nyáron valami nagyon rosszul fog elsülni,akkor ti csak arra gondoltak egyfolytában,és ha egy kis dolog nem jön össze akkor mindenki igazat ad nekem.
A Titok olvassátok el a könyvet,hasonló a jóslat is,szoval amiben hiszel az megvalosúl ennyi röviden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!