Csak véletlen érzek rá a zenékre vagy talán előre
látom tudatom ellenére? . Tovább lent->
Figyelt kérdés
Pár hónapja volt az első hogy ment a rádió de teljesen más dal ment és én elkezdtem dudolgatni.mire a reklámnak vége lett az a dal jött utána amit én dudoltam.véletlen egybe esésnek gondoltam.de azóta már előfordul párszor legutoljára elkezdtem a kedvenc dalomat énekelni mert a müsor vezető a best summer dalokról csacsogott és arról eszembe jutott.aztán rám lett szólva hogy nem az megy és hogy ne énekeljek.becsuktam az ajtót és amikor kimentem az ajtón az a dal ment!O.o
Ez valami tehetség vagy mi??az biztos hogy nem véletlen.legalábbis szerintem.valaki tudna segiteni megmondani hogy akkor én most valami tehetség vagyok vagy csak simám véletlen volt.előre is köszönöm:)
Szerintem nem véletlen te egy nagyon-nagyon különleges ember vagy, aki előre hallja, hogy milyen zenék fognak menni az elkövetkező percekben gondolom, amikor neagyisten temetésre mész előre hallod a gyászindulót? Ez egy nagyon hasznos képesség lehet, ha egy kis faluban laksz mert, akkor biztos lehetsz benne, hogy te leszel a falusihíradó nagy vetélytársa lehetsz az élő kameráknak, akik az átlag ember szemével úgy néznek ki, mint az öregasszonyok pedig egyáltalán nem azok. De hagyjuk ezt a képességeddel te lehetsz a legnépszerűbb ember az ilyen kis közösségekben mert te vagy azaz ember, aki hamarabb hallja a híreket mielőtt azok megtörténnének.
2014. aug. 8. 20:40
2/9 A kérdező kommentje:
miből gondoltad hogy kisebb faluban élek?
2014. aug. 8. 20:48
3/9 anonim válasza:
Nem nehéz kitalálni, hogy abból a három aktuális "slágerből" amit óránként leadnak épp melyik lesz a következő.
2014. aug. 8. 20:55
4/9 anonim válasza:
#2 Én is hasonló vagyok hozzád vannak dolgok, amiket megérzek néha-néha belelátok mások fejében, de ezt nem tudom irányítani azt sem tudom, hogy mikor fog bekövetkezni, de gyakran megtörténni, ha részeg vagyok.
2014. aug. 8. 21:12
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves második!
top 100 slágerből..
amint emlitettem ez már nem az első volt.
De azért remélem hogy az én "testemet nem fogja elrabolni a mumus és az ördög hogy aztán reptoidok inkubátornak használják majd a testem ami segitségével a bennem létre hozozz hadsereg elfoglalhassa a földet"remélem érted..tőled nem is vártam komolyabb választ!:D
2014. aug. 8. 21:20
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő..köszönöm a válaszod.és örülök neki hogy vannak hozzám hasonlóak!:)
2014. aug. 8. 21:24
7/9 anonim válasza:
Velem meg olyan szokott lenni, hogy hallok egy zenét és gondolom magamban hogy egy régi dal, de régen hallottam már. Aztán meg kiderül hogy teljesen új. De nem egy régi zene újrafeldolgozása vagy ilyesmi. Persze az lehetséges, hogy mivel sok különböző zene dallama hasonlít egymásra, így valahogy emiatt érzem azt, hogy már régen hallottam az újat.
2014. aug. 9. 23:08
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A kérdés színvonalával megegyező kérdést adtam.
Ha normális, tudományos érvekkel megalapozott választ adok, akkor is hajtjátok érvek nélkül az ezotérikus magyarázatot. Meguntam, hogy értelmes válaszokat adok, aztán meg lehülyéztek, és alaptalan összeollózott érvekkel kardoskodtok.
2014. aug. 9. 23:39
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez már mindenkivel megtörtént, majd akkor leszel "nagy szám" ha pontosan konkrétan tudsz majd valamit, és ezzel mások segítségére vagy önmagad segítségére leszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!