Az EZO TV-ről milyen tapasztalatotok van?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, aki igénybevette a szolgáltatást, nem a megérzésetek, hogy valszeg ilyen vagy olyan butaság stb2014. aug. 2. 21:14
11/14 hosszúhajú válasza:
igazából ott rontják el a hitelüket, hogy hosszú percek mennek el az adásból, amikor nem kapcsolnak be senkit, az idő meg megy, és sokan várakoznak, de húzzák az időt, hogy azt higgyék az emberek, hogy egyetlen telefonáló sincs. Itt rontják el a politikát. Én sose telefonáltam be - pont emiatt - sajnos az az ingyenes lehetőség amit én fentebb említettem, az már rég megszűnt. Szerintem más tapasztalata lenne az embereknek, ha úgy próbálkozhattak volna, - pénz befektetés tétje nélkül- , mint én.
12/14 anonim válasza:
Amikor ügyfélként hívtam, bejött a nagy része annak, amit mondtak. De egy normális jó a tizedébe került volna.
14/14 anonim válasza:
Én szeretem őket. Van, hogy felébredek éjszakánként és nem tudok visszaaludni. Ilyenkor bekapcsolom tv-t és nézem őket. Sajnos néha olyan hangosan röhögök rajtuk, hogy barátnőm is felébred... Az a csapat hülye ott vergődik a kamerák előtt, hogy "hívjanak már". Az sem rossz, hogy 40+ emberek milyen hülye neveket találnak ki maguknak. Aztán ott van ez a barom is:
A múltkor pont ő volt, hihetetlen mit le nem produkált. :D
De a specializációk sem rosszak. Tisztánlátó... ja megmosta a szemét. Aztán ott vannak a boldogság kutatók, jelgyógyászok és persze a személyes kedvencem: atlantiszi fényjáró. Szerintem poénnak marhajó, de valahogy nem vígjátékként tüntetik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!