Az EZO TV-ről milyen tapasztalatotok van?
Nem az érdekel, hogy hasraütésszerűen mit gondoltok vagy mit hallottatok róla. Hiszen a neten csak a rossz dolgokat írják le, ráadásúl akik ezt írják, azok sem vették igénybe az EZO TV-t csakúgy osztják őket.
Az érdekel hogy "milyen tapasztalatotok van?" Felfogtátok 1 és 3-as?
Ember! Sajtóban dolgozom, ismerem ennek világát, a televíziózást is. Barátom is van, aki jós, munkám során is találkozom jósokkal. Ez a műsor a szórakoztatóipar része. Nem szabad komolyan venni. Nem tudnak jósolni.
Többször egészen részletesen leírták már, helyileg hol készülnek ezek a műsorok, milyen metódussal, s hol vannak a buktatók.
Ha hazudtak volna, akkor sok milliós per lett volna belőle, de nem lett. Szerinted?
Kérdező!
Ez most komoly??
Én azt írtam le, hogy miért nem fogsz értelmes választ kapni. Ha még a reagomat sem vagy képes megérteni, akkor nem tudom mit várok tőled. Elmondom mégegyszer: Akik betelefonálnak ilyen műsorokda, azok olyan fanatikusok, jogy csak a "jósok" mellett fognak érvelni. Akikinek van annyi eszük, hogy lássák hogy átverés, az nem fog betelefonálni.
Ezo-tv helyet asztro tv van magasabb percdíjjal és bevétellel.
Ez nem megérzés, hanem tapasztalat a tapasztalat pedig azt mondja, hogy -"ilyen vagy
olyan butaság stb."- Aki nem hisz nekem járjon utána.
Megvan a vélemény az olyan emberekről, akik nézik, s elhiszik mindazt a maszlagot, ami így szól: Csak azok az ostoba emberkék hívják fel a kóklereket, akik alacsony értelmiszintüknek köszönhetően kihasználhatók és átverhetők, de megérdemlik és remélem az összes hasonló ember hasonlóképpen fog járni.
Remélem értékeked az én saját véleményemet. ;)
Kedves Kérdező !
Ne légy lusta keresgéljél , már sokszor volt kérdés és válasz erre is itt .
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__5828564-szke..
Beépített kamu nyertesek !
http://www.youtube.com/watch?v=2xDLjz7BXY0&list=UUGvTRtw-t1d..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!