Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az EZO TV-ről milyen tapasztal...

Az EZO TV-ről milyen tapasztalatotok van?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, aki igénybevette a szolgáltatást, nem a megérzésetek, hogy valszeg ilyen vagy olyan butaság stb

2014. aug. 2. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Akik normális véleményt adhatnának róla, azok nem olyan befolyásolhatók hogy betelefonáljanak.
2014. aug. 2. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
A keresőt nem illene használni? Kész átverés só.
2014. aug. 2. 22:06
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
hazudozás
2014. aug. 2. 22:22
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem az érdekel, hogy hasraütésszerűen mit gondoltok vagy mit hallottatok róla. Hiszen a neten csak a rossz dolgokat írják le, ráadásúl akik ezt írják, azok sem vették igénybe az EZO TV-t csakúgy osztják őket.

Az érdekel hogy "milyen tapasztalatotok van?" Felfogtátok 1 és 3-as?

2014. aug. 2. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Ember! Sajtóban dolgozom, ismerem ennek világát, a televíziózást is. Barátom is van, aki jós, munkám során is találkozom jósokkal. Ez a műsor a szórakoztatóipar része. Nem szabad komolyan venni. Nem tudnak jósolni.

Többször egészen részletesen leírták már, helyileg hol készülnek ezek a műsorok, milyen metódussal, s hol vannak a buktatók.

Ha hazudtak volna, akkor sok milliós per lett volna belőle, de nem lett. Szerinted?

2014. aug. 2. 22:49
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Ez most komoly??

Én azt írtam le, hogy miért nem fogsz értelmes választ kapni. Ha még a reagomat sem vagy képes megérteni, akkor nem tudom mit várok tőled. Elmondom mégegyszer: Akik betelefonálnak ilyen műsorokda, azok olyan fanatikusok, jogy csak a "jósok" mellett fognak érvelni. Akikinek van annyi eszük, hogy lássák hogy átverés, az nem fog betelefonálni.

2014. aug. 2. 22:53
 7/14 hosszúhajú ***** válasza:
na, akkor én megbontom a sort, és írok valódi tapasztalatot. többször több jóstól kérdeztem, annak idején volt egy ingyenes része, írásban. többször bejöttek, mint nem, ami viszont a legnehezebb volt az egészben, hogy az időbeli történéseket valóban abba az időbe helyezzék, amikor megtörténik. Így sok csúszás volt. Tehát nekem az az igazi tapasztalatom, hogy nagyobb részben bejön, de nem akkor amikor mondják, volt ami csak évekre rá.
2014. aug. 2. 23:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer próbaképp betelefonáltam a jóshoz, éppen pénzjóslás volt (azaz mikor jön legközelebb pénz a házhoz), és azon a héten volt a fizetésem, kiváncsi voltam mit mondanak. 10 percig várakoztam a soromra (megjegyezném, eközben a jós magáról mesélt), aztán letettem mert elfogyott a pénz a kártyámon. Egy rakat szélhámos, egy szavukat se hidd.
2014. aug. 3. 03:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Ezo-tv helyet asztro tv van magasabb percdíjjal és bevétellel.

Ez nem megérzés, hanem tapasztalat a tapasztalat pedig azt mondja, hogy -"ilyen vagy

olyan butaság stb."- Aki nem hisz nekem járjon utána.

Megvan a vélemény az olyan emberekről, akik nézik, s elhiszik mindazt a maszlagot, ami így szól: Csak azok az ostoba emberkék hívják fel a kóklereket, akik alacsony értelmiszintüknek köszönhetően kihasználhatók és átverhetők, de megérdemlik és remélem az összes hasonló ember hasonlóképpen fog járni.

Remélem értékeked az én saját véleményemet. ;)

2014. aug. 3. 10:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

Ne légy lusta keresgéljél , már sokszor volt kérdés és válasz erre is itt .

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__5828564-szke..

Beépített kamu nyertesek !

http://www.youtube.com/watch?v=2xDLjz7BXY0&list=UUGvTRtw-t1d..

2014. aug. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!