Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Érdemes a Pálmalevelek felkuta...

Érdemes a Pálmalevelek felkutatása, ha esetleg nekem is van egy?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most olvasgattam jobban erről és érdekel , viszont elég drágán adják " a saját történeted".

Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban ? Valakinek esetleg már felolvasták? Igaz volt vagy nem ?

Válaszokat előre is köszi

2014. jún. 2. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Olvass utána a neten, különböző fórumokból egyértelműen kiderül, hogy ez csak átverés.

Sőt, már itt is volt korábban ilyen kérdés, ahova írtak olyanok is, akik megpróbálták, de átverték őket.

2014. jún. 2. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

"Ebben igazad van, csak azért komolyabb válaszokat vártam volna ,"

Ahhoz szükség lenne valami kevésbé komolytalan témára is.

2014. jún. 2. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

Ha érdekelne valóban a dolog, néhány sor elolvasása, némi gondolkodás elegendő lenne, hogy visíts a röhögéstől. Vannak dolgok, melyek létezhetnek, de semmi tudományunk nincs hozzá. Vannak hihető mesék, s van, ami első blikkre egyértelműen ostobaság.

Jelenleg is rengetegen halnak meg a világban, s ugyanakkor születnek is. Nagyjából 7 milliárd ember él napjainkban. Igaz, az ókorban jóval kevesebben voltunk, még a késő középkorban is.

Legyen a nulla pont (önkényesen kiválasztva) Krisztus feltételezett születésének ideje. Gondolj bele, hogy az azóta született emberek száma mennyi lehet. Saccolj meg egy időt, mennyi kell egy sors rögzítéséhez. Fél óra? Legyen ennyi. Napi 16 órát dolgozzon rajta az ember. Mennyien írták? Ezren?

Matematikázd ki, lehetséges-e csupán a fizikai megvalósítás, minden misztikus maszlag nélkül!

2014. jún. 2. 17:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Idő közben utána olvastam több helyen is. És rájöttem, hogy ez kb olyan mint főleg Amerikában ez a szellemes dolog, hogy mondanak egy kezdő betűt stb, amire 8 ember ugrik, majd mondd egy általános nevet amire már csak ketten és így tovább és lényegében te mondod meg a válaszokat, ezek csak össze rakják. Ha más nem, legalább a mai napi több órás utána nézés megérte, mert érdekes volt, hogy mennyi embernek más a véleménye erről, de a 80%-a látja hogy ez is egy újabb pénzkeresési módszer :) Köszi a válaszokat
2014. jún. 2. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Persze van. Vagyis lesz, miután kifizetted a sok pénzt, és megírták.
2014. jún. 2. 17:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, ha most ez ennyire tényleg fontos lenne és ugye mivel rólad szól ezért jogod lenne elvileg hozzá férni.. de hogy csak akkor tudod meg a sorsodat ha leperkálsz egy rakat pénzt.. ééééésss itt jön a bökkenő.. csak akkor történnek majd veled meg a sok jó dolgok a jövőben amit össze hordanak neked a felolvasáskor ha tovább adományozol meg költesz és költesz és költesz.. ez felér egy Hit gyülekezettel :D ott is arról szól hogy adakozzunk... aztán semmit nem látnak belőle a tagok csak népbutítás.
2014. jún. 2. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
30%

Találkoztam egy ilyen pálmalevél guruval. Azt mondta:

- Én vagyok a Jószágosz Bélapatkány. Szaját fogszorommal rágtam aszokat a nyüvesz pálmaleveleket. Jó üszlet esz nekem. Fiszetnek egy csomót az emberek hogy felolvasszuk nekik. Oszt majd halandszálunk nekik.

2014. jún. 2. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!