Mi lehet a magyarázat ebben? (indiai pálmalevelek, titkos könyvtárak)?
Aki nem hallott róla, az először is picit olvasson utána, mielőtt válaszolna. Cikkek: [link]
Röviden: Állítólag 2000 évvel ezelőtt íródott jóslatok vannak leírva pálmalevelekre, és ezek India titkos könyvtáraiban vannak elhelyezve. Valószínűleg léteznek, mert az UNESCO levédette egy részét.
Kb 100millió ember sorsa van leírva, múltjuk és jövőjük, konkrét személyes élményeket is tartalmaz az életéből.
És a jövőjüket is megtudhatja, aki felkeresi.
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Nem hiszem el, hogy nincs valami a háttérben. Pl visszatudnak nyomozni egy ember után, és elmondhatják hol született, apja-anyja nevét, hol tanult, mit dolgozott, stb, de állítólag konkrét események is szerepelnek benne.
:D
A national-en is ment egy műsor, vmi olyasmi h a világ 10 legrejtélyesebb helyei, és benne volt ez is.
Jó, most így hülyeségnek hangzik, ahogy gyorsan leírtam, én is röhögnék, de sose lehet tudni. Tök szeretnék hinni benne. :D
"Valószínűleg léteznek, mert az UNESCO levédette egy részét. "
Ilyenkor verem én a fejem a falba... Tök könnyű lenne utánanézni, elvégre az unesco-nak van honlapja, de nem, minek, terjesszük inkább a hüleséget.
Semmi jövendölés nincs benne, egyszerűen egy értékes, ámde közönséges múltbéli feljegyzés. Részletek pl itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!