Mi ez a palmalevelek.hu?
Ujabb atveres mar megint?
Infoja van valakinek rola?
Átverés. Valaki kitalálta, hogy 1000 évvel ezelőtt barlangban élő szerzetesek mindenkinek az életéről jósoltak, és ezt pálmalevelekre írták. Akinek van elég pénze, az megkaphatja a rá vonatkozó jóslásokat.
Elég sokan vannak, akik ezt elhiszik.
Én azt nem értem, hogy miért nem teszik közzé egyszerűen, hogy kiknek írtak és hogy mit?! Miért kell regisztrálni, meg minden? Azért az csalódás számomra, hogy Laár András is benne van ebben az átverésben.
Kiírnák egyszerűen a neveket, meg a rá vonatkozó dolgokat és kész!
Ez bátor kijelentés, hogy nem élne.
A látók, jósok ( köztük én is ) hozzáférek az Akashához. Igaz, vannak szintek, valaki csak kezdetleges szinten fér hozzá.
Áldás!
Mielott barki elhinne ,hog letezik gondoljon bele a dolgokba.
Peldaul, ahogy utana olvastam kel adni ujjlenyomatot. Azt megis minek? Megis milyen kodot lehet abbol kiolvasni? Az is lehet , hogy csak azert kerik az ujjlenyomatot, mert egy helyen minden adatott tarolnak rolad .Inenn johet, hogy kik a csaladtagjaid, mikor szulettel stb.
Mindenki csak arrol beszel, hogy megmondtak hogy mikor szulettem , meg a apam , anyam nevet . Ezeket siman kiderithetik. ( kulomb. hivatalos papirok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!