Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek miért nem számít...

Szerintetek miért nem számít bűncselekménynek az, hogy az Astro TV, Astro show megkopasza az embereket? Üdv, J ügynök

Figyelt kérdés
Biztos van közötetek olyan, aki pénzeli az említett két műsort. Miért nem vesztek magátoknak abból a pénzéből egy tábla csokit, vagy akármi mást néhányan tudjuk, hogy az egész jósdi csak egy nagy síkkasztás a többiek pedig pénzelik a csalókat és az a vicc, hogy mindezt legálisan teszik. Kérdem én hát, hol itt az igazság? A szegény nyugdíjasokat lenullázzák a hiszékeny embereket úgyszintén persze vannak olyanok, akiknek bejött a jóslat én erre azt mondom, hogy nekik is lehet szerencséjük. Én a múltkor felhívtam őket és megkérdeztem az ötöslottó nyerőszámait hát mondhatom, hogy nem volt hajlandó az a nőszemély konkrét számot kinyögni erre én eljköszöntöm és letettem a kagylót. Miért süllyedt ilyen mélyre az RTL klub és TV2?
2014. máj. 28. 10:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én értelek nyuszifül!

De tök felesleges olyan dolgokon húznod magad, amin úgysem tudsz változtatni. Egy dolgot tehetsz...ami neked nem jön be...azt nem nézed, arra nem adsz ki pénzt és kész. A többiek meg csinálják azt, amit akarnak. Ő dolguk.

2014. máj. 28. 18:52
 22/30 anonim ***** válasza:
Kókler, ha tudod, hogy lehúzás, miért telefonálsz be? Ha meg nem telefonálsz be, akkor nem dosztmindegy, hogy kik és mit dumálnak és mutogatnak a tévében? Nézzél diszkóverit vagy nacionális skiencét, ott nem jósolnak pénzenergiákból.
2014. máj. 29. 08:24
 23/30 A kérdező kommentje:
Egyszer-kétszer telefonáltam be, de csak kíváncsiságból megkérdeztem, hogy működik a pénzenergia és a lottószámokat hát mondhatom elég szűkszavuak voltak. Az még rendben van, hogy egy-két embert lehúznak, csakhogy ezt több százzal teszik naponta azért van ez a nagy korrupció magyarországon, mert nem törödünk a másikkal.
2014. máj. 29. 09:18
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát, a korrupció is egyfajta törődés :P Még ha "némileg" részrehajló is.
2014. máj. 29. 09:22
 25/30 A kérdező kommentje:
A korrupció nem törődést csak lehúzzak az embereket nézd meg a politikusokat, akik milliókat kaszálnak rajtunk síkkasztanak tönkre teszik ezt az országot és, amit ők bezsebelnek rajtunk keresztül behajtják azt különböző adókon keresztül.
2014. máj. 29. 09:40
 26/30 anonim ***** válasza:

A kereskedelmi TV társaságok, nem hiába érdekeltek benne.

Kitaláltak olyan műsort, amivel meg lehet kopasztani az idős, hiszékeny embereket, mert abban az időpontban, ők vannak a TV elött.

Felelősséget nem vállalnak érte, ezt ki is írják, egy eldugott helyre. Vagyis jogilag, sérthetetlenek, de az igaz, hogy erkölxs szempontból, más a helyzet.

Nem terelem a szót, mert én is utálom, csak nem lehet mit tenni ellene. Az is gond, hogy az embert, ott húzzák csőbe, ahol csak lehet és még, ennél is gyomforgatóbb módszerekkel. Nem összeesküvés elméletekről beszélek, hanem arról, hogy sok más módszerrel tudják manipulálni az embereket.

2014. máj. 30. 22:01
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező, hívd fel az egyik jóst és kérdezz. Honnan tudhatod, hogy amit árulnak az nem valós, ha nem vagy vásárló? :) Az aki felveszi a telefont, annak az idejét is kifizeted és van aki hitet tud magának venni rajta. Miért dobunk érmét a szerencsekútba? Én azért nem hívom, mert nem szeretnék vásárolni hitet náluk és azért nem nézem a műsort, mert unalmas. Lehet a szerencsekutat hibáztatni, hogy szélhámos? NEM. Az pedig, hogy élő személyek kapják a lóvét, azt ne sajnáljad, különben irigy vagy. Mindenesetre, ha meggyőztelek megadom a bankszámlaszámom és tízezerszeres energiát küldök azért, hogy megszűnjenek ezek a műsorok. Mindösszesen 1.000.000 forintot kérek tőled. JAAA nem fizetnél? Milyen energiát fektetnél akkor bele a dologba? Csak azt, hogy itt mindenkit megtérítesz, hogy minden hülyeség, ami más, mint amit gondolsz? VV Aureliora is szavaznak, hogy helikopterezzen, de holnap nincs pénz kenyérre. Talán kis éhezéssel észt is lehet venni, azaz mindenki saját kárán fejlődik, de elképzelhető, hogy valakinek mégis összejön, mert hisz egy számunkra sarlatánnak, aki talán jó irányba viszi.
2014. máj. 30. 22:21
 28/30 A kérdező kommentje:
#27 Te tényleg ilyen dinnye vagy? Miért fizetnék bárkinek is, hogy ne költse baromságra a pénzét? Inkább adjatok nekem az összes lóvét majd küldök én nektek pénzenergiát. Elárulok neked valamit hitet nem lehet pénzért venni, amit az Asztro show-ban hallasz mind baromság csak le akarnak húzni őket egyáltalán nem érdekli, hogy te miben hiszel őket csak az érdekli, hogy minél több hülyét megkopasszanak. Azért valljuk be egy kút nem kér 400-500 Ft percenként a szerencsekútat is a hülyéknek találták ki, ha akarod csinálok én egy olyan kútat, amibe bedobhatod az összes vagyonodat oszt én meg kiszedem. :D
2014. jún. 1. 15:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Érdekes, hogy a "neved" is itt... Kóklerke.

Hm..vehemensen szidod a jósműsoros "kóklereket", miközben te is kóklerként regisztrálsz.. nekem ebből úgy tűnik, hogy azért fújsz annyira...mert megpillantottad önmagad a jós kóklerek tükrében.. Magyarán: te is kóklerkedsz az életed valamely területén!

2014. jún. 1. 17:49
 30/30 A kérdező kommentje:
#29 Ez csak egy nick nincs különösebb jelentősége mondjuk úgy, hogy eladó vagyok, de eddig nem vertem át senkit na jó egyszer volt olyan, hogy egy készüléket drágábban adtam el, mint amennyibe került a főnök tudta nélkül. Amúgy csak viccelek soha nem vernék át senkit vagy mégis? :-D
2014. jún. 1. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!