Szerintetek miért nem számít bűncselekménynek az, hogy az Astro TV, Astro show megkopasza az embereket? Üdv, J ügynök
Én értelek nyuszifül!
De tök felesleges olyan dolgokon húznod magad, amin úgysem tudsz változtatni. Egy dolgot tehetsz...ami neked nem jön be...azt nem nézed, arra nem adsz ki pénzt és kész. A többiek meg csinálják azt, amit akarnak. Ő dolguk.
A kereskedelmi TV társaságok, nem hiába érdekeltek benne.
Kitaláltak olyan műsort, amivel meg lehet kopasztani az idős, hiszékeny embereket, mert abban az időpontban, ők vannak a TV elött.
Felelősséget nem vállalnak érte, ezt ki is írják, egy eldugott helyre. Vagyis jogilag, sérthetetlenek, de az igaz, hogy erkölxs szempontból, más a helyzet.
Nem terelem a szót, mert én is utálom, csak nem lehet mit tenni ellene. Az is gond, hogy az embert, ott húzzák csőbe, ahol csak lehet és még, ennél is gyomforgatóbb módszerekkel. Nem összeesküvés elméletekről beszélek, hanem arról, hogy sok más módszerrel tudják manipulálni az embereket.
Kedves kérdező!
Érdekes, hogy a "neved" is itt... Kóklerke.
Hm..vehemensen szidod a jósműsoros "kóklereket", miközben te is kóklerként regisztrálsz.. nekem ebből úgy tűnik, hogy azért fújsz annyira...mert megpillantottad önmagad a jós kóklerek tükrében.. Magyarán: te is kóklerkedsz az életed valamely területén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!