Szerintetek miért nem számít bűncselekménynek az, hogy az Astro TV, Astro show megkopasza az embereket? Üdv, J ügynök
Legális bűncselekmény? Olyan nincs.
Valami vagy bcs. vagy nem. Ez legfeljebb erkölcsi értékrendedbe ütközik, de bűncselekmény csak akkor lesz, ha a Btk-nak nevezett törvényhalmazba ütközik. Mindenesetre az az első lépés, hogy a társadalom egy rétege erkölcsileg elítéli. Ideális esetben ebből születnek a törvények. A valóság persze ennél árnyaltabb.
Nagyon egyszerű a dolog, pártot kell alapítani, megnyerni a választásokat és aztán be lehet emelni a törvénykönyvbe.
De miért csak az Astro Tv re vagy így kiakadva?Vannak egyéb betelefonálós műsorok is(vagy voltak legalább is), ott ugyanúgy kopasztják a szerencsétlen embert, mit az ezón, csak itt más dumával.De szerintem a "valóságsók" még az ezo tv-nél is gyomorforgatóbbak.Már a fizikai rosszullét kerülget a sok baromságtól, ami a tv-ből jön, komolyan!
Nem vagyok kíváncsi holmi idegenek nyűgjére. szexelésére, egyéb marhaságaira sem!Miért kell ilyeneket mutogatni?!Jobbra nem telik a sok pénzből, amit a TV csatornákra fizetünk?!Egy normális film van egy héten, az is éjfél körül, hogy előtte feltétlen nézd végig a sok érdektelen baromságot.Hát nem fogom!Inkább megnézem a filmet is a neten.
Na tessék, hogy lásd, nem csak neked van panaszod!
Ostoba a kérdésed!
Van aki kényszeríti azokat az embereket akik felhívják az efféle jósokat? NEM! Szabad akaratukból döntenek úgy, hogy megfogják a telefont és kifizetnek percenként 500 ftot! Ezzel az erővel bármit fel lehetne hozni, ami mondjuk meg szerintem hülyeség...... Minek vesz cigit az aki vesz? Minek vesz alkoholt az, aki vesz? Minek kellenek a márkás cuccok, amikor csak a nevét fizettetik ki veled...nem is a minőséget? Minek kell agybutító szarságokat bambulni a tévében (pl. valóviág) ? Minek kell minden bulinál rongy részegre innia magukat a tizenéves sudribunkóknak? Minek kell mindenbe belekötnie néhány embernek? Szerintem MINDENKI KÖLTSE ARRA A PÉNZÉT AMIRE AKARJA! NE turkálj más pénztárcájában! Foglalkozz a sajátoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!