Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek miért nem számít...

Szerintetek miért nem számít bűncselekménynek az, hogy az Astro TV, Astro show megkopasza az embereket? Üdv, J ügynök

Figyelt kérdés
Biztos van közötetek olyan, aki pénzeli az említett két műsort. Miért nem vesztek magátoknak abból a pénzéből egy tábla csokit, vagy akármi mást néhányan tudjuk, hogy az egész jósdi csak egy nagy síkkasztás a többiek pedig pénzelik a csalókat és az a vicc, hogy mindezt legálisan teszik. Kérdem én hát, hol itt az igazság? A szegény nyugdíjasokat lenullázzák a hiszékeny embereket úgyszintén persze vannak olyanok, akiknek bejött a jóslat én erre azt mondom, hogy nekik is lehet szerencséjük. Én a múltkor felhívtam őket és megkérdeztem az ötöslottó nyerőszámait hát mondhatom, hogy nem volt hajlandó az a nőszemély konkrét számot kinyögni erre én eljköszöntöm és letettem a kagylót. Miért süllyedt ilyen mélyre az RTL klub és TV2?
2014. máj. 28. 10:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#10 Ezért hívom legális bűncselekménynek én is tudnék így jósolni és kapnám érte a sok pénzt, de sajnos nekem nem lenne pofám ahhoz, hogy másokat lehúzzak.
2014. máj. 28. 14:03
 12/30 A kérdező kommentje:
Szerintem mindannyiunknak össze kéne fognunk és fellépnünk a korrupció, legális bűncselekmények ellen, mert csak rajtunk múlik, hogy jobbá tegyük ezt az országot egyedül nem tehetnék semmit, de ha összefognánk mindannyian egy cél érdekében talán szebb jövőt tudnánk teremteni. Nem tíz-húsz emberre gondolok mindazokra értem, akik megelégelték, hogy dróton rángatják őket. Én már meguntam, hogy a média, politikusok butítson rángasson engem. Szerintem azt kéne vetíteni a TV csatornáknak, amit mi szeretnénk látni nem azt a szemetett, amit ők raknak élnék.
2014. máj. 28. 14:34
 13/30 A kérdező kommentje:
Ops! Raknak elénk
2014. máj. 28. 14:41
 14/30 anonim ***** válasza:

Legális bűncselekmény? Olyan nincs.

Valami vagy bcs. vagy nem. Ez legfeljebb erkölcsi értékrendedbe ütközik, de bűncselekmény csak akkor lesz, ha a Btk-nak nevezett törvényhalmazba ütközik. Mindenesetre az az első lépés, hogy a társadalom egy rétege erkölcsileg elítéli. Ideális esetben ebből születnek a törvények. A valóság persze ennél árnyaltabb.

Nagyon egyszerű a dolog, pártot kell alapítani, megnyerni a választásokat és aztán be lehet emelni a törvénykönyvbe.

2014. máj. 28. 14:52
 15/30 anonim ***** válasza:
És hogy a kereskedelmi bankok LEGÁLISAN bocsájthatnak ki HAMIS pénzt?
2014. máj. 28. 14:57
 16/30 anonim ***** válasza:

De miért csak az Astro Tv re vagy így kiakadva?Vannak egyéb betelefonálós műsorok is(vagy voltak legalább is), ott ugyanúgy kopasztják a szerencsétlen embert, mit az ezón, csak itt más dumával.De szerintem a "valóságsók" még az ezo tv-nél is gyomorforgatóbbak.Már a fizikai rosszullét kerülget a sok baromságtól, ami a tv-ből jön, komolyan!

Nem vagyok kíváncsi holmi idegenek nyűgjére. szexelésére, egyéb marhaságaira sem!Miért kell ilyeneket mutogatni?!Jobbra nem telik a sok pénzből, amit a TV csatornákra fizetünk?!Egy normális film van egy héten, az is éjfél körül, hogy előtte feltétlen nézd végig a sok érdektelen baromságot.Hát nem fogom!Inkább megnézem a filmet is a neten.

Na tessék, hogy lásd, nem csak neked van panaszod!

2014. máj. 28. 16:47
 17/30 anonim ***** válasza:

Ostoba a kérdésed!

Van aki kényszeríti azokat az embereket akik felhívják az efféle jósokat? NEM! Szabad akaratukból döntenek úgy, hogy megfogják a telefont és kifizetnek percenként 500 ftot! Ezzel az erővel bármit fel lehetne hozni, ami mondjuk meg szerintem hülyeség...... Minek vesz cigit az aki vesz? Minek vesz alkoholt az, aki vesz? Minek kellenek a márkás cuccok, amikor csak a nevét fizettetik ki veled...nem is a minőséget? Minek kell agybutító szarságokat bambulni a tévében (pl. valóviág) ? Minek kell minden bulinál rongy részegre innia magukat a tizenéves sudribunkóknak? Minek kell mindenbe belekötnie néhány embernek? Szerintem MINDENKI KÖLTSE ARRA A PÉNZÉT AMIRE AKARJA! NE turkálj más pénztárcájában! Foglalkozz a sajátoddal!

2014. máj. 28. 17:06
 18/30 A kérdező kommentje:
Nincs igazad, mert ha veszel egy doboz cigarettát tudod, hogy valóban azt kaptad, amit vásároltál, de a jóslás nem valós csak becsapják az embereket az meg más kérdés, hogy van az a hülye, aki mindazt elhiszi, amit összehordanak. Ha észre vetted volna ugyanazt irtam én is a média ellen kellene fellépni, mert egész nap a szenny műsorokat vetítik. Pl. Az éjjel-nappal budapest, Valóvilág, 4N4LN, Jobban Rosszban, Asztro show, Asztro TV, A gyanú árnyékában stb. A többi csatornáról nem is beszélve fizetünk a nagy semmiért, ha meg akarok nézni egy filmet, sorozatot számíthatok arra, hogy többi, mint a fele reklám lesz már gyakorlatilag ott tartok, hogy a TV-vel vitatkozók.
2014. máj. 28. 17:48
 19/30 A kérdező kommentje:
Amikor már valóban dühös vagyok és a film közepén bedobnak egy reklámot, akkor azt kiabálom hogy az a....nyátokat kö...csög RTLklub komolyan mondom már ott tartok, hogy nem akarom bekapcsolni a TV-t, mert csak felhúzom magam. Az HBO-n pedig egész nap ismétlés megy már csak természetfilmeket nézek. :D
2014. máj. 28. 18:01
 20/30 anonim ***** válasza:
J ügynök Ön egyszerűen idegbeteg ikszDé.
2014. máj. 28. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!