Kinek küldjem a pénzenergiát?
Figyelt kérdés
Szervusztok igen jól látod én vagyok az Jigsaw alias J Ügynök, de hadjuk a formaságokat inkább vágjuk bele keresztnevét és születési dátumot kérném. :)2013. dec. 14. 09:57
1/27 A kérdező kommentje:
Kedves Ezósok ez egy soha vissza nem
térő alkalom. ilyen egyszer adódik az életbe. szóval irjatok most garantáltan elküldöm a pénzenergiát. szőtt leveszem rólatok a rontást. :-)
2013. dec. 14. 10:09
2/27 A kérdező kommentje:
Figyelem! csak itt! és csak most! az atyától kapott képességemmel ki űzöm a házatokból a gonosz szellemeket. csak irjatok most. én sem vagyok itt örökké.
2013. dec. 14. 10:20
3/27 A kérdező kommentje:
Sok kóklerel elentétben én merlin
leszármazottja vagyok. :)
2013. dec. 14. 10:23
4/27 A kérdező kommentje:
Most már nem küldöm a pénzenergiát. inkább mindenkit elátkozok aki nem ír. kezdek nagyon pipa lenni...
2013. dec. 14. 10:30
5/27 anonim válasza:
Istenem, bár ennyi időm lenne, mint neked...
6/27 anonim válasza:
Azért jól elbeszélgetsz magaddal ...
7/27 A kérdező kommentje:
Ti akartátok megyek vacsorázni Csá! a soha viszont nem látásra. -.-
2013. dec. 14. 10:33
8/27 anonim válasza:
Ne menj Jigsaw nagymester!
Nekem szükségem van pénzenergiádra és pozitív energiáidra. Én nem értek ehhez (de nagyon sok máshoz igen) szóval csak rád hagyatkozhatok.
David
199X. YZ. ZS
9/27 anonim válasza:
Kedves Jigsó mester, küldheted a pénzenergiát, nyitom az ablakot!
10/27 A kérdező kommentje:
Kedves David Williams a pénzenergiát sikeresen továbbítottam a következő hónapokban észlelni fogod a változásokat a rontást is levettem rólad ... :)
2013. dec. 14. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!