Ki hallott már a titokról? A vonzás törvényéről. Esetleg valakinél bevált e?
Igen,a nőknél biztosan bevált.
Vonzás törvénye:
Mindig az kell nekik,akit nem kaphatnak meg.
Titok:
Ezt jól titokban is tudják tartani,amig le nem lépnek attól,aki őszintén szertette őket.
„Mindent amit sikerült be vonzanom abból úgy nézki hogy valami rossz sül ki”
Köszönöm, kedves kérdező. Ezen nagyon alaposan gondolkozzatok el! Ezt Súr írja, aki nem ma kezdte megismerni ezeket a jelenségeket.
A Vonzás egy mágneses jelenség.
A Vonzás egy olyan mágneses jelenség, ami a közeli asztrális tartományokra irányul. Az agykontroll és társai szintén.
„A mentális technikák azoknál működnek akik megfelelő érzelmi nyitottsággal élik az életüket.
Ha ez nincs meg akkor az agykontrollal és társaival csak a bajokat lehet tetézni.”
-Ez szerintem egy üres szöveg, ami kissé manipulatív és valójában nem magyaráz meg semmit. Ezek kimondottan veszélyes (okkult) technikák. Én nem azért írom ezt, mert vallási fanatikus vagyok.
Ezeket a technikákat a legkomolyabban (talán) L Ron Hubbard vizsgálta... és még neki sem működött hosszú távon. (a „reaktív elme” (=ami visszahat) elkezdett szilárdulni... és ez komoly probléma)
Kijelentem: ezeket a technikákat visszahatások nélkül nem tudjátok gyakorolni. Ebben (szinte) biztos vagyok.
Ezek mágneses (és lunáris) elvű, az asztrális tartományra irányuló okkult technikák. =Veszélyes technikák.
Tipikus Vízöntő kori okkult technikák... melyek lényegüket tekintve egyfajtva eljövetelt készítenek elő.
Itt komoly dolgokról van szó, ez nem vicc.
Ha néhány ember megérti ezt, már nem hiába írtam le.
A fekete leves mindig a végére marad: ezek a technikák így működnek. Ezek a technikák nem értetek vannak...hanem ellenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!