Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki hallott már a titokról? A...

Ki hallott már a titokról? A vonzás törvényéről. Esetleg valakinél bevált e?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 22:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Vonzás törvénye: Az történik veled amit gondolsz, szíved legmélyéből. Ha csak pozítivan akarsz gondolkozni, akkor nem fog sikerülni, mert pár perc múlva agyonütött a gondolatodat, áá ez nemfog sikerülni, ilyen vagyok, olyan vagyok... Minden kétely nélkül el kell hinned, sőt érezned, kell úgy mind az étel ízét a szádban, de még ott sincs.
2014. ápr. 19. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Megérzés biztos ott volt a barátnő iránt, hogy vigyáz vele, csak lehet, hogy meg akartad változtattni. Senkit nem lehet befolyásolni, csak saját magunk hozzáállását lehet megváltoztatni.
2014. ápr. 19. 12:39
 13/20 anonim válasza:
82%
a mentális technikákról csak annyit hogy a sórsunk megvan írva és sokszor pont nem arra van szükségünk amit mi nagyon akarunk ezért fuccsol be a végén mert nem erre készít fel az élet a sorsunk....így inkább bizzunk benne hogy amit a sors elénk tesz az nekünk jó és jó lessz és meglássuk a legetőségeket
2014. ápr. 21. 17:32
 14/20 anonim válasza:
Én miután megnéztem a filmet, utána jöttem rá, hogy már eddig is használtam a vonzás törvényét. Eddig, amíg nem tudtam róla, valahogy könnyebben ment, most már kicsit nehezebb tudatosan alkalmazni, de igen, beválik, ha arra és úgy használod, ahogy kell. Szerintem.
2014. ápr. 22. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen,a nőknél biztosan bevált.

Vonzás törvénye:

Mindig az kell nekik,akit nem kaphatnak meg.

Titok:

Ezt jól titokban is tudják tartani,amig le nem lépnek attól,aki őszintén szertette őket.

2014. ápr. 23. 19:11
 16/20 anonim válasza:
Viccen kívül nekem bevált! :) Különbözeti vizsgát kellett tennem minden tantárgyból, a fél éves anyagból, és éreztem hogy sikerülni fog és eddig mindegyik sikerült is ! :) Pedig komolyan mondom nem bújom a könyveket, csak átnézegetem, és valahogyan mindig a jó tételeket húztam ki.
2014. ápr. 25. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Én fogyni akartam, és egy hét alatt több kilót lefogytam.
2014. ápr. 28. 22:16
 18/20 anonim válasza:
Ez egyéni, én pl. elhiszem valamennyire, persze nem olyat kell kérni, hogy egy 8 magos laptopot akarok. Hanem csak olyan dolgok, amelyek nem tárgyban teljesíthetőek. A Titok filmben, a pénz résznél én már csak nevettem, amikor felragasztott a plafonra egy 20$-ost.
2014. máj. 11. 19:44
 19/20 anonim ***** válasza:

„Mindent amit sikerült be vonzanom abból úgy nézki hogy valami rossz sül ki”

Köszönöm, kedves kérdező. Ezen nagyon alaposan gondolkozzatok el! Ezt Súr írja, aki nem ma kezdte megismerni ezeket a jelenségeket.

A Vonzás egy mágneses jelenség.

A Vonzás egy olyan mágneses jelenség, ami a közeli asztrális tartományokra irányul. Az agykontroll és társai szintén.

„A mentális technikák azoknál működnek akik megfelelő érzelmi nyitottsággal élik az életüket. 

Ha ez nincs meg akkor az agykontrollal és társaival csak a bajokat lehet tetézni.”

-Ez szerintem egy üres szöveg, ami kissé manipulatív és valójában nem magyaráz meg semmit. Ezek kimondottan veszélyes (okkult) technikák. Én nem azért írom ezt, mert vallási fanatikus vagyok.

Ezeket a technikákat a legkomolyabban (talán) L Ron Hubbard vizsgálta... és még neki sem működött hosszú távon. (a „reaktív elme” (=ami visszahat) elkezdett szilárdulni... és ez komoly probléma)

Kijelentem: ezeket a technikákat visszahatások nélkül nem tudjátok gyakorolni. Ebben (szinte) biztos vagyok.

Ezek mágneses (és lunáris) elvű, az asztrális tartományra irányuló okkult technikák. =Veszélyes technikák.

Tipikus Vízöntő kori okkult technikák... melyek lényegüket tekintve egyfajtva eljövetelt készítenek elő.

Itt komoly dolgokról van szó, ez nem vicc.

Ha néhány ember megérti ezt, már nem hiába írtam le.

A fekete leves mindig a végére marad: ezek a technikák így működnek. Ezek a technikák nem értetek vannak...hanem ellenetek.

2014. máj. 13. 01:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Az asztrális tartományban ki lehet vésni dolgokat, de jelenleg az asztrális tartomány erősen szennyezett és ez nagymértékben befolyásolja a kivésés folyamatát és eredményét.
2014. máj. 13. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!