Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bevált már neked A titok, a...

Bevált már neked A titok, a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
Mik történtek veled, ami annak a segítségével sikerült?
2009. máj. 3. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

IGEN ! mostanában nem nagyon tudok koncentrálni rá . De nagyon sokszor bevált. Anyukámék nagyon összevesztek és arra koncentráltam , hogy kifognak békülni , és másnapra már ki is békültek.

Másik eset amikor dolgozatot írtunk , nem sokat tanultam rá , de úgy vettem ,hogy úgyis az lesz amit tudok, és az lett.

Vagy máskor arra , hogy az egyik ismerősöm akivel rég nem beszéltem , fel fog keresni ! és felkeresett !!

Elképesztő , hogy mennyire bejöttek

Ajánlom , hogy kipróbáld !

2009. máj. 3. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem neked is bejött már kedves kérdező

csak lehet, hogy nem tudatosítottad magadban

általában minden naprq jut egy, ma

pl: ma sztornóznom kellett volna egy kiadott jegyet

de amikor ez kiderült azt mondtam magamban, hogy ma úgyis jön egy látogató aki pont ilyen kondícióban fogja kérni

a múzeumi belépőt

nem is foglalkoztam vele utána órákon keresztül

aztán úgy zárás előtt megjelent egy figura, akiről nem is gondoltam volna persze

és pont úgy kellett neki, ahogy azt már előre kinyomtam a gépből

szóval nem mindíg kell erősen koncentrálni

csak pontosan

mint a sebész szikéje

így jött össze az elmúlt 10 évben minden munkahelyem

albérletem stb.

és ha ezt elolvastad és visszatekintesz a múltadba

rá fogsz jönni, hogy NEKED IS

2009. máj. 3. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2009. máj. 3. 22:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Főleg a családi dolgokban sikerült.A lényege,hogy tanuld,alkalmazd a módszert,és később már észre sem veszed,de alkalmazod.Ha fárasztó,az nem jó,próbáld meg lazábban csinálni.Én gyakran előveszem a könyvet,belenézek,elég is most már.Felfrissítem a módszereket.Ez megerősít.Gyerekeknek is érdemes megtanítani,ezt tapasztalatból tudom.
2009. máj. 4. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Tavaly csináltam egy képet tele olyan dolgokkal amire éppen vágytam. Autó, ingyen utazás, esküvő, egy új telefon ingyen, kutya, munka stb. Ezeket újságból vágtam ki és ragasztottam fel egy képre. 3 hónap alatt ezek bejöttek az életembe, az autó pedig fél év múlva. Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek az ilyenfajta próbálkozásokat.
2009. máj. 4. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
ezt surgosem ki kell probaljam,mert nyakamon az eretsegi :D
2009. máj. 4. 20:39
 7/10 timido ***** válasza:
96%
ez micsoda? erről nem hallottam még
2009. máj. 4. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez "A titok" egy könyv,Rhonda Byrne írta.Láttam már az ebből készült filmet is.A könyv nekem jobban szolgált,mert mindig elöl van,csak felütöm,ott,ahol épp akarom.Olvasmányos,nehéz letenni.Ennek ellenére ne rohanj az olvasással,inkább hagyd kicsit leülepedni magadban a segítő gondolatokat.Mindenkinek ajánlom!

Több könyv van már,ami hasonló a témában,de a "titok" az alap.Mint már írtam,gyerekeknek is érdemes megtanítani a módszert,nagyon fogékonyak rá!

2009. máj. 5. 06:53
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Valóra válik, amiről álmodozom, de mindig valaki másnak, a legtöbbször az ellenségeimnek.
2009. máj. 5. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez mindenkinél működik csak nem mindenkinek tudatosan.

Ez a különbség!!!

2009. máj. 13. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!