Bevált már neked A titok, a vonzás törvénye?
IGEN ! mostanában nem nagyon tudok koncentrálni rá . De nagyon sokszor bevált. Anyukámék nagyon összevesztek és arra koncentráltam , hogy kifognak békülni , és másnapra már ki is békültek.
Másik eset amikor dolgozatot írtunk , nem sokat tanultam rá , de úgy vettem ,hogy úgyis az lesz amit tudok, és az lett.
Vagy máskor arra , hogy az egyik ismerősöm akivel rég nem beszéltem , fel fog keresni ! és felkeresett !!
Elképesztő , hogy mennyire bejöttek
Ajánlom , hogy kipróbáld !
szerintem neked is bejött már kedves kérdező
csak lehet, hogy nem tudatosítottad magadban
általában minden naprq jut egy, ma
pl: ma sztornóznom kellett volna egy kiadott jegyet
de amikor ez kiderült azt mondtam magamban, hogy ma úgyis jön egy látogató aki pont ilyen kondícióban fogja kérni
a múzeumi belépőt
nem is foglalkoztam vele utána órákon keresztül
aztán úgy zárás előtt megjelent egy figura, akiről nem is gondoltam volna persze
és pont úgy kellett neki, ahogy azt már előre kinyomtam a gépből
szóval nem mindíg kell erősen koncentrálni
csak pontosan
mint a sebész szikéje
így jött össze az elmúlt 10 évben minden munkahelyem
albérletem stb.
és ha ezt elolvastad és visszatekintesz a múltadba
rá fogsz jönni, hogy NEKED IS
Ez "A titok" egy könyv,Rhonda Byrne írta.Láttam már az ebből készült filmet is.A könyv nekem jobban szolgált,mert mindig elöl van,csak felütöm,ott,ahol épp akarom.Olvasmányos,nehéz letenni.Ennek ellenére ne rohanj az olvasással,inkább hagyd kicsit leülepedni magadban a segítő gondolatokat.Mindenkinek ajánlom!
Több könyv van már,ami hasonló a témában,de a "titok" az alap.Mint már írtam,gyerekeknek is érdemes megtanítani a módszert,nagyon fogékonyak rá!
Ez mindenkinél működik csak nem mindenkinek tudatosan.
Ez a különbség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!