A vonzás törvénye valódi? De csak az írjon aki tisztában van vele, hogy mi is az.
Figyelt kérdés
Erről van is egy könyv és egy dokumentum film is készült. A "Titok" címet kapta. nekem már 2 x bevált. De mégsem tudok hinni valahogy benne2010. okt. 13. 18:11
1/3 anonim válasza:
Szia. én néztem ezt a filmet,de 3-szor is megnéztem,de egyszerűen nem tudom felfogni,h mit is akar mondani. most ha van vonzerőm a dolgok iránt mint például amit szeretnék,akkor azt meg is fogom kapni??? de h kell csinálni?
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, valodi. Nagyon sokszor sikerult fantasztiksan jo dolgokat bevonzani de sajnos roszakat is. Ez igy mukodik azt kapod amire koncentralsz.
3/3 anonim válasza:
Valódi! Kb 15,20 éve falom a témát ..😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!