Látót keresek. Van valaki, aki tapasztalatból tud nekem ajánlani?
Nem elsősorban jóslás a lényeg, sokkal inkább életút, "sorselemzés", illetve bizonyos pszichikus képességekre vonatkozó segítség. Budapest vagy környéke érdekel.
Kérem, hogy az írjon, aki
- járt már az illetőnél, és pozitív tapasztalatai vannak vele
- tőle független, azaz nem érdekelt "üzletileg"
Kérem, olyan ne írjon, aki
- fel szeretne világosítani, hogy "mind szélhámos"
- unatkozik, és kötözködni szeretne
- saját magát ajánlja, mint "megbízható látót, akit ismer"
- képtelen a témához érdemben hozzászólni
Előre is köszönöm.
Én jósolok neked havi 5 millióért.
Üdv.: Egy reptoid a Marsról!
Bízom abban, hogy vannak segítőkész emberek, akik a témához szólnak hozzá, és valós tapasztalataikat osztják meg. Legalábbis láttam már ilyet itt, a GYK-en.
Még ez is többet mond, mint pl. hirdetéseket böngészni, aztán találomra választani egyet közülük.
Nem olvastátok el a kérdésemet.
NEM jóslást szeretnék, sorselemzést, illetve bizonyos pszichikus képességekre való magyarázatot, illetve azt, hogy azzal az adottsággal mit lehet kezdeni.
És nem magamról van szó.
Egyszer magas vérnyomás miatt munkahelyi doki hypertonia szakrendelésre küldött, ott találkoztam egy olyan doktornővel aki olvasott a gondolataimban, úgy beszélgetett velem, hogy közben végig a pulzusomon volt a keze és figyelte minden testreakciómat.
Végén megállapította, hogy nem kell gyógyszerezni, csak egyszerűen túlzott megfelelési kényszerem volt akkoriban, emiatt vizsgadrukkot éreztem sokszor, amiről azóta szerencsésen leszoktam.
Kicsit másképpen:
Szélhámost keresek. Van valaki, aki tapasztalatból tud nekem ajánlani?
Nem elsősorban a hazudozás a lényeg, sokkal inkább a mellébeszélés, illetve bizonyos pszichikus képességekre vonatkozó megalapozatlan hivatkozás. Budapest vagy környéke érdekel.
Kérem, hogy az írjon, aki
- járt már az illetőnél, és valóban jól átverték
- tőle független, azaz nem érdekelt "üzletileg"
Kérem, olyan ne írjon, aki
- fel szeretne világosítani, hogy "ez hülyeség"
- unatkozik, és kötözködni szeretne
- saját magát ajánlja, mint "jól hazudó embert"
- képtelen a témához érdemben hozzászólni
Előre is köszönöm.
Hát lelked rajta. Nem mondom, hogy hülye vagy, mert úgyis felesleges.
Előző: jártál már egynél is? Ha nem, akkor te se szólj hozzá, vagy ha igen, írd le azt, amit tapasztaltál.
A véleményedet pedig kérlek tartsd most meg magadnak, mert információt kértem, nem véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!