Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Konyhabutor tervezo ceget...

Konyhabutor tervezo ceget keresek! Valaki tud ajanlani tapasztalatbol egy tervezot?

Figyelt kérdés
Epitkezunk, es konyhabutort szeretnek csinaltatni. Kellene nekem egy jo konyhabutoros aki tenyleg szep, igenyes butorokat tervez. Akar ceg is lehet. Koszonom.
2010. dec. 27. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melyik városba kellene?
2010. dec. 27. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar, hogy tervező? Elképzelésed sincs, hogy milyet szeretnél? Interneten ha rákeresel, igen sokfélét találsz. Ahhoz már csak egy jó szakember kell.

Azt tudok neked ajánlani. Hová kellene helyileg?

(nem én vagyok az:))

2010. dec. 27. 20:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem odairni hogy Budapesten kellene.
2010. dec. 28. 10:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem egy szakemberre lenne szuksegem, aki megtervezi, kivitelezi. Termeszetesen terveim vannak, de nyilvan meghallgatnam ot is.
2010. dec. 28. 10:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, kérdező, nem voltam gépközelben.

Egy miskolci kivitelezőt ajánlanék neked, maximálisan korrektek, segítőkészek és értik a szakmájukat, segítenek a tervezésben is. Pestre is vállalnak munkát, beszéld meg velük, csak ajánlani tudom őket. Honlapjuk: www.braunhaz.hu , ott az elérhetőségük.

2010. dec. 29. 18:34
 6/10 anonim válasza:

A legrövidebb időn belül el tudom kezdeni a tervezést megbízásod esetén. Referenciát kérésedre küldök.

Kivitelezhető, használható, praktikus és gyakorlatias felfogásban tervezek. Kivitelező kapcsolatom van. A munka során kialakult formai jegyek alapján szoktam kivitelezőt választani.

2011. jan. 10. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Kivitelező kapcsolatom nekem is van. És ismerek olyat, aki már látta, hogy hogyan bíznak meg egy kivitelező felkutatásával bizonyos személyeket:))))

Bátran ajánlom magam!

2011. jan. 10. 18:06
 8/10 A kérdező kommentje:

16:58-as valaszolo. Kuldenel referenciat privatba?

Koszi

2011. jan. 11. 08:56
 9/10 anonim válasza:

Most kezdtem ezt a linket használni. Nem látom , hogyan tudok küldeni fotós referenciát benne. Szerintem sehogy. Ha kapok a mailomra egy feljelentkezést, akkor szívesen küldök.

Üdv.:Tanács Zsolt

zsolt.tanacs@gmail.com

2011. jan. 11. 09:03
 10/10 anonim válasza:

Legközelebb inkább használd a www.premiumcegclub.hu/ ajánlatkérő rendszerét...

Ide csak beírod mire van szükséged, és kapod az ajánlatokat!

Egyszerű, gyors, ingyenes. Nem kell utánajárogatni keresgélni, telefonálgatni. A cégek keresnek meg téged, és a több ajánlat közül jobban is tudsz választani.

www.premiumcegclub.hu/

2012. ápr. 19. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!