Tudnátok ajánlani terhességmegszakításra - tapasztalatból - orvost Budapesten?
Elvileg nem mindig te választod az orvost.Másrészről,még nem rendelkezhetsz azzal az állítással,hogy elveteted mert sajnos nem te döntöd el,hanem van erre egy kijelölt bizottság.Ők fognak ítélkezni hogy megtarthatod-e vagy sem.
Ha fiatal vagy,és nincs még gyereked nem sok esélyed van az abortuszra,még úgy sem,hogy antibiotikumot szedtél.A mai antibiptikumok annyira azért nem veszélyesek a mai világban.és a magzatnak is van,illetve a méhünknek is van egy természetes védelmi rendszere.nagyon kevés esetben jut el a mérgezés a babához.ahhoz hosszú ideig,nap mint nap(nem 4-5 napról beszélek) folyamatosan mérgezni kell gyógyszerekkel a gyermeket hogy bármiféle károsodás érje.
A másik ha védekeztetek akkor nem értem,hogy a fenébe lehetsz terhes??!!Én 15 éves gyógyszert szedek,és voltak olyan hónapjaim nem is egyszer hogy elfelejtettem egy vagy két gyógyszert mégsem lettem terhes.
Tisztelt kérdező,csak felhívtam a figyelmedet,hogy kézülj fel,hogy babád lesz,mert nem fogják engedélyezni a magzatelhajtást.
Másrészről,1% esély van arra,hogy védekezés mellett valaki teherbe essen,magyarán felelőtlen voltál,és ahelyett hogy vállalnád a következményeket,rögtön el akarod vetetni a babát aki még csak tenni sem tehet róla.
Úgyhogy a flegma válaszodra ennyi a reagálásom,akinek nincs esze a szexhez az inkább ne csinálja.Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!