Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit tegyek, nem bírom már?

Mit tegyek, nem bírom már?

Figyelt kérdés
Rettenetesen félek... Mindenféle halálra utaló jel történik és egyszerűen nem tudom hogy sikítsak vagy sírjak. Először is, bal szeme szokott rángatózni az egész családnak. Nagymamámnak, apukámnak és nekem is zűrös álmaim vannak. Ami történt, eléggé összetett és ijesztő. Apukám reggel ideges volt mert nem tudta megmutatni azokat a furcsa fényeket meg dolgokat, amiket éjszaka a nappaliban látott. Már alapból úgy mentem iskolába, hogy "Jaj ez biztos csak álom volt!" Amikor jöttem haza az iskolából a zsebembe volt a telefonom és fogtam hogy ki ne essen. Mikor kiveszem a zsebemből, ezeket láttam, mindez úgy hogy nem is tudtam róla: volt egy fotó ami vakuval volt készítve és csak fehér volt (talán köze lehet a fényekhez amiket apukám látott), Facebookon egy ismerősömnél be volt írva egy szöveg és egy fénykép volt elküldve, amire az volt ráirva hogy I can feel it ami magyarul azt jelenti, hogy érzem, a szövegben pedig egy szomorú fej és egy lefelé egyest mutató ujj volt és után valami olyan felirat: "l. A qnq" de ez szerintem már nem fontos. A szomorú fej és a lefelé mutató ujj talán alvilágra utalhat és most ezt a két esetet összehasonlítva tényleg elég ijesztő a dolog és most azt sem tudom hogy sírjak vagy idegeskedjek mert annyira félek és valamiért úgy érzem, hogy mindez nem lehet csak egy véletlen egybeesés és az sem, hogy mindazt a telefonommal én csináltam véletlenül. És a legdurvább, ma éjjel azt álmodtam, hogy álmomban kiszedem véletlenül két fogamat amik véreztek és fájtak és ezek mind a közeljövőben történő halálesetet jelentik, iszonyatosan félek, ez most tényleg komoly, nem értem miért pont mi, mindennap imádkozunk, hogy vigyázzanak ránk fentről és tisztességesek vagyunk, nem vagyunk rossz emberek...
2013. dec. 21. 06:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Mázli, hogy a fekete macska nem ment át előtted az úton...

Ne gondolj ennyit erre, még a végé "bevonzod" (vagy mit szoktatok mondani). Véletlenek, te adod nekik a jelentésüket, számomra például egészen mást jelentenek, nincs közük a halálhoz. Ne aggódj!

2013. dec. 21. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
ostobák ...
2013. dec. 21. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Micsoda "felvilágosult" család...

Tegnap is kiírtad ugyanezt a kérdést már egyszer:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5174..

Attól hogy többször kiírod ugyanazt a kérdést, még nem lesz rá több értelmes válasz.

2013. dec. 21. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja... ne foglalkozz ezekkel a jelekkel. Ha sokat idegeskedsz ezeken, egyre több akár mindennapi, véletlen jelekre is bemagyarázod magadnak, hogy ezek tuti a halál jelei... csak a fejedben dől el, hogy miként értelmezed ami történt :) Az, hogy mit álmodsz az agyad munkája, egy okosteló pedig a zsebben gyönyörű dolgokat tud művelni :)
2013. dec. 21. 09:46
 5/8 nemelfogult ***** válasza:

"ez most tényleg komoly,"

persze:)

2013. dec. 21. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Próbálj egy kicsit lenyugodni. Attól, mert sírsz, vagy sikoltozol, nem lesz jobb. És ha nagyon föl vagy zaklatva, kapkodsz, akkor sokkal nagyobb eséllyel történnek balesetek, mert nem tudsz rendesen odafigyelni pl a forgalomra menet közben. Igyál egy teát, vagy akármi.

Utána gondold át a dolgokat hideg fejjel. Nem vagytok szemüvegesek? Vagy nem jön mindig balról valami erős fényforrás, pl asztali lámpa? Nekem olyankor rángatózott a szemem, amikor sokáig nem viseltem a szemüvegemet. Mikor újra használni kezdtem, és az asztali lámpámat átraktam jobb oldalra, elmúlt.

A telefonról pedig azt gondolom, hogy elképzelhető, hogy ahogy fogtad, véletlenül föloldottad, és esetleg rányomtál valami olyan képre, amit fent leírtál. Esetleg ha van tesód, akkor az piszkálta meg a mobilod.

Az álmaitok lehetnek a sok stressz miatt. Most úgyis karácsonyi szünet jön, lesz időtök egy kicsit megszabadulni a hétköznapok terheitől.

Ha ezek nem segítenek, érdemes megkeresni egy pszihológust. Nem rosszból mondom, én is voltam ilyennél, és nagyon megkönnyebbültem utána.

Nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Az álmokat nagyon sokféleképpen lehet értelmezni, nem biztos, hogy halált jelentenek! Ne félj!

Ja, és írtad, hogy imádkoztatok. Keresztények vagytok, ugye?

Biztosan te is tudod: ,,Jézus Krisztus a feltámadás és az élet, aki hisz Őbenne, ha meghal is, él!"

Az igehelyre nem emlékszem pontosan, de ezt megtanultam, és szerintem nektek megnyugtató lehet. Ismétlem: ne félj! :-)

2013. dec. 21. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Most akkor mikor is történt mindez? :) Mert tegnap is azt írtad, hogy reggel nem tudta megmutatni a faterod a fotkat, meg ma is azt írtad, hogy reggel nem tudta megmutatni.

Amúgy szerintem ne foglalkozz ilyenekkel. Ha valóban van sors, akkor, nem tudunk mit tenni ellene, tehát nem éri meg bosszankodni. Ha pedig nincs, akkor meg nincs mitől félned.

2013. dec. 21. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Akciós a rontáslevétel hívja most a 06-90-666-555-öt!

Angyalszem Atlanitszi Fényjáró

2013. dec. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!