Tenyérjósok! Mit tudtuk kiolvasni a kezemből? (képet lent)
Mit tudnátok kiolvasni a kezemből? Két linket is csatoltam ha nem látszik annyira mentsétek le és nagyítsatok rá (előre is köszönöm a válaszokat).
Nem vagyok jós, de azt gondolom, hogy fontos a kapcsolat ami létrejöhet a "jós" és a kérdező (segítséget váró, kíváncsi, stb.) között.
Régen huszonvalahány évvel ezelőtt foglalkoztam pl. kártyajóslással is és azonos, vagy megközelítőleg azonos "kártyajárás" esetében is szinte biztos volt, hogy teléjesen mást éreztem, "láttam" minden ember esetében.
Fontos ideírnom, hogy :
3Móz.19.31.
Ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.
Mindig és mindenkor Istenhez forduljunk problémáinkkal, ne pedig egy másik szintén eredendően bűnös emberhez.Hogyan is láthatna tisztán a "jós" szintén bűnös lelkéből adódóan és különben is kell ezeket nekünk tudni?
Az Úr, ha kérjük, mindig küld segítséget, elküldi szolgáját, akin keresztül Ő szól , nem pedig a bűnös ember.....éshogy ki Isten szolgája? hát, :
Lk.6.44.
Mert minden fa az ő tulajdon gyümölcséről ismertetik meg; mert a tövisről nem szednek fügét, sem a szederindáról nem szednek szőlőt.
45.
A jó ember az ő szívének jó kincséből hoz elő jót; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincséből hoz elő gonoszt: mert a szívnek teljességéből szól az ő szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!