Tenyérjósok! Mit tudtuk kiolvasni a kezemből? (képet lent)
Mit tudnátok kiolvasni a kezemből? Két linket is csatoltam ha nem látszik annyira mentsétek le és nagyítsatok rá (előre is köszönöm a válaszokat).
2. válaszoló bal gombal egy klikk és kinagyítja és akkor minden látszik nagy felbontású kamerával készültek a képek
3. halálozzál el te.
1. nemed: férfi
2. filozófus tenyered van (7 típus egyike) Ezt a legkönnyebb felismerni, mert csontos, hosszú ujjak, amik bütykösek.. Akinek ilyen tenyere van az lehet bármennyire okos, nem abból fog megélni. Nem sokat beszél, érdekli minden, főleg ami titokzatos. Titoktartó, mivel "másnak " érzi magát, még büszke is rá
ennyit a tenyered formájáról. A tenyér vonalaidról is írhatnék (lenne mit) de vannak tenyérjósok akik szívesen megírják, elmondják neked amit látnak, csak ára van. Ők ebből élnek.. (én nem, nekem csak hobbim)
megkaptam az üzenetedet.
Mint írtam, vannak tenyérjósok akik ebből élnek, és ők profin ki tudják olvasni a tenyered minden vonalát. Én nem ebből élek, én csak a család, barátok és magam szórakozására mélyedtem el benne.. Ráadásul és a felét tudom csak annak amit ők tudnak. Nyugodtan keress fel egy tenyérjóst, nem fog kinevetni vagy ilyesmi..
rendben koszonom szepen :-)
esetleg ha valaki tudna meg valamit mondani szivesen fogadom
Mivel illedelmesen reagáltál, ha csinálsz egy olyan képet amin a körmeid is látszanak,(kezed másik fele) megmondom mennyi lehet az élettartalmad ( indiai jóslás szerint így megállapítható, de ne vedd készpénznek)
Lényeg, hogy ugyanaz a kéz legyen ami már le van fényképezve tenyér felőli részből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!