Na hogy telt, a tegnapi napotok valaki visszautazott a múltba?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 07:26
1/12 Nem kell lepontozni! válasza:
Ja! Most mindenki a múltban él. :D
2/12 anonim válasza:
Igen. Hajnali háromkor visszaugrottam egy órát az időben.
3/12 A kérdező kommentje:
Nemis értem az embereket minek pánikolnak be én hidegvérű vagyok. :DDDDDDDDD
2013. okt. 27. 07:38
4/12 anonim válasza:
én még nyitva tudom tartani az átjárót pár óráig, de már egyre megy össze.
sajnos csak nótár mari és zámbódzsimi cd-ket dobálnak utánam:)
5/12 A kérdező kommentje:
Én felkeltem ma reggel azt hittem 7 óra van pedig csak 6 azt hitem a tegnapi idővihar bekavart de rájöttem hogy egyszerűen csak időutazó vagyok. a nótás maryit ismerem :) hogyne ismerném hiszen időutazó vagyok.
2013. okt. 27. 08:04
6/12 anonim válasza:
Igen, 1 órát visszaugrottam a múltba este 8-kor, amikor átállítottam az órákat, és éveket mentem vissza, amikor megnéztem egy régi filmet. :-)
7/12 A kérdező kommentje:
hát igen ez az időutazás és még sokat szerint nem létezik Na persze hitetlen emberek
2013. okt. 27. 08:36
8/12 h0tb0y válasza:
aki visza utazott nyilván nem fog ide írni :P:P am meg aki egy picit is megfigyelte a dolgokat nem azzal volt elfoglalva h eltakarja a szemét nehogy meglásson vmit az naon jól tuggya mi történt
9/12 anonim válasza:
Én pont hajnali 3kor lettem kész az időgépemmel. Ránéztem után az órára és feltűnt, hogy még csak hajnali 2 van. Működik!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom miről beszélsz Jégsárkány, az én tardisom is folyton lerobban nem könnyű az időutazó élete és még ránk mondják hogy trollok vagyunk hihetetlen a multkor találkoztam a doktorral alig tudta megjavítani időgpemet egyébként tudom az igazi nevét csak halkan megsúgom neked a neve: sanyi ne mondd el senkinek. :)
2013. okt. 27. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!