Ha letörött az INGÁRÓL a csúcsa atólmég lehet használni? Vagy vegyek másikat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 22:21
1/13 anonim válasza:
ez egy bazi rossz jel!!!
Hagyd abba amit csinálsz vele, azt tudom tanácsolni
Egy törött késsel szeletelnél tovább?
2/13 anonim válasza:
Attól, hogy a csúcsa letört, alulról még tudod használni Ingát.
3/13 anonim válasza:
és mit szoktál azzal az ingával, csinálni?:)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ingával ingázni szoktam ! kell vinnem a suliba :-)
2013. okt. 2. 09:38
5/13 anonim válasza:
Az lengő test (inga) tömege viszonylag kis kitérések esetén nem befolyásolja a lengés periódusidejét, ha a közegellenállás hatása nem jelentős.
Mutatni persze továbbra sem fog semmit, csak amit beleképzelsz.
7/13 anonim válasza:
Attól is függhet, mi az anyaga, de én nem bíznék benne, esetleg nem is ingáznék egy darabig egy ilyen után. Gondold át, biztos jól csináltad-e, túl sok volt-e a használata, meg ilyesmik, szóval mi lehet a törés oka? Nem szeretek mindenbe jeleket látni, de az ilyesmi azért az szokott lenni...
8/13 A kérdező kommentje:
Még nem használtam az ingát!! aznap vettem ! hegyi kristály inga!!! kivettem a táskámból és le esett a járolapra és még nem is használtam!! :-( hiába volt zacsiban atólmég letörött a csúcsa :-(
2013. okt. 3. 11:36
9/13 anonim válasza:
áá...
óóóó...
hát akkor lehet hogy jól jártál vele.
Akik ilyeneket készítenek azok nem tudják mit csinálnak, tisztelet a kivételnek.
Egy megfelelően avatott réz inga tud működni.
Persze a megfelelő avatás hiányában a kérdező az egójával beszélget.
Persze a megfelelő avatást nem mondják meg szinte sehol.
Innentől kezdve az egész téma felejtős, mert csak jobban bezavar a homályba.
Ha az igazságot keresed akkor ajánlom hogy ezt olvasd el:
10/13 anonim válasza:
Lehet, nem az ingán múlik a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!