Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Almahéjjal való jóslás....

Almahéjjal való jóslás. Segítenél?

Figyelt kérdés

Régebben hallottam valahol ezt a jóslást almahéjjal:

Pucold meg a tetejétől az aljáig az almát úgy, hogy ne szakadjon el a héja. Ha elszakad, muszáj másikat pucolnod. Lényeg, hogy egyben maradjon. Utána a héját dobd a hátadhoz a földre. Amelyik betűhöz a leginkább hasonlít a héj állása, az lesz a feleséged/férjed keresztnevének az első betűje.

Szkeptikus voltam, de tesóimnak beigazolódott a jóslás. Mindkettőjük párjának az a keresztnevének első betűje, ami annó kijött a héjból. Most ne gyertek azzal, hogy direkt csinálták, hogy igaz legyen a jóslás, mert én juttattam eszükbe pár éve, és mindketten megdöbbentek, hogy igaz volt.

A "problémám" a következő:

Megcsináltam én is, többször is, de mindig ugyan az jön ki belőle, semmilyen magyar/latin ABC-re hasonlító krikszkraksz. Összehasonlítottam a nem latin karakterekkel (ázsiai, görög, arab, stb), és ázsiai jelre hasonlít leginkább. Most komolyan ázsiai párom lesz, vagy azt jelzi, hogy nem is lesz? o.O

2013. szept. 4. 11:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy ez elég szomoró dolog, mert a barátnőmmel szeretjük egymást. :-/
2013. szept. 4. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
szomorú*
2013. szept. 4. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Nincs más, szakíts a barátnőddel emiatt!!!

Utána keresd meg az "almás" párodat, ha törik, ha szakad legyen a házastársad!!!

Ha kész, eljött az idő, hogy mindenkinek szétkürtöld, hogy az almás jóslat bevált!

2013. szept. 4. 12:02
 4/10 A kérdező kommentje:

#3, vicces vagy. :))

Engem az érdekel, hogy ezek a dolgok tévedhetnek is, nemde?

2013. szept. 4. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem látom semmilyen reális létjogosultságát ezeknek a jóslatoknak. Nekem "M" betűt kellene, hogy kiadjon a páromnak "F" betűt. Ha az "F" betűt ki tudom nézni belőle, akkor bármelyik betűt ki tudom olvasni belőle...
2013. szept. 4. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Folytatom ... Nem beszélve arról, hogy aki keményen hisz ilyesmiben, az életvitelét mindenképpen befolyásolni fogja. Például, ha nem stimmel a betű, akkor nem is nagyon foglalkozik érdemben egy lánnyal (...fiúval, a lányok). Ha ráakad egy ilyen lányra, intenzívebb lesz a kapcsolatépítése. A sokadikra, meg egyszer bejön...
2013. szept. 4. 12:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem hiszek keményen benne. Sőt! Lassan 6 éve "jósoltam", és 4 éve vagyok a barátnőmmel. Akkor össze sem kellett volna vele jöjjek, ha erősen hinnék benne. Azért írtam ide ki, hogy nektek mi a véleményetek róla, érkekelt mit gondoltok.
2013. szept. 4. 12:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :))
2013. szept. 4. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak véletlen jött ki nekik ez a név.
2013. szept. 4. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:

A faluban, ahol élek, cefrével jósolnak...

A vállukra vesznek egy hordó cefrét és kiöntik... És kiolvassák belőle a körvonalakat...

Ezt többnyire a nappaliban kell véghez vinni nappal, az asztrál lények miatt, hiszen, ők ott tartózkodnak a napfolyamán....

De, ha kifőzeted és megiszod, akkor nemhogy a jövőre, de a közelmúltadra se fogsz emlékezni...

Komoly dolgok ezek ám---------------

2013. szept. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!