Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ajánlanátok nekem valaki...

Ajánlanátok nekem valaki Miskolcon "kipróbált" jósnőt aki tényleg jó?

Figyelt kérdés

Én pl. "letesztelném" úgy hogy nem csak a jövőmről kérdezném, hanem a múltamról is, esetleg a jelenemről. Lehet hogy hülyeség csak már kicsit elkeserítő a helyzetem.

Tudnátok valakit ajánlani? Esetleg elérhetőséget adni?

2013. aug. 6. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Én jósolok neked. Küldj privibe egy képet a tenyeredről..
2013. aug. 6. 15:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Légyszíves komolyan válaszoljatok!
2013. aug. 6. 16:57
 3/10 BlackSword ***** válasza:
Miskolcon vannak jóféle déli jausnők... Főleg a páyaudvarok környékén...
2013. aug. 6. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:
De most mért nem lehet értelmesen válaszolni??? Felnőtt ember módjára???? Ha meg nem tudsz akkor nem kell válaszolni.
2013. aug. 6. 17:55
 5/10 BlackSword ***** válasza:

Jó, akkor válaszolok felnőtt módjára, ha már egy csepp humorod sincs... Nem ajánlom, hogy jósnőhöz menj, mert azt fogja mondani, amit hallani akarsz, csak ő kétértelműen... A jövő nincs megírva, és annyira komplex, hogy nem lehet kiszámítani sem, ha minden tényezőt figyelembe veszünk...

De jóslok neked:

-holnap szerda lesz,

-a napsütéses idő olyan 2-4 percel lesz rövidebb, mint ma

-a hőmérsékleti csúcs is magasabban lesz 1-2 fokkal...

-Ja és életed titkos szerelme nem fogja belátni, h egész életedben rád várt...

-Mindjárt leszólsz, hogy miért trollkodok,pedig minden pont igaz...

2013. aug. 6. 21:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a válaszod...csak akkor te is fogadd el hogy ha úgy alakul és nem túl drága akkor elmennék jósnőhöz. És aki tud az segítsen. Ennyi! Ez még nem száz százalék...ha kapok telefonszámot akkor felhívnám...és megkérdezném hogy úgy is tud-e mondani dolgokat ahogy én szeretném...!
2013. aug. 6. 21:50
 7/10 anonim válasza:
Ha el akarod baszni a pénzed csak nyugodtan és gondolom minél jobbnak mondja magát annál drágább
2013. aug. 9. 17:34
 8/10 anonim válasza:
Azért nem lehet rendesen válaszolni mert ez az egész jóslás egy nagy BAROMSÁG!!! Térjél már észhez ember!
2013. aug. 9. 17:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha el akarom baszni a pénzem hagy b@sszam el arra amire én akarom...! És ha valaki tud segíteni írjon, ha nem és csak cseszegetni akar, akkor ne írjon! :) KÖszi! ;)
2013. aug. 9. 18:56
 10/10 goodlike999 válasza:
Mis.kakaóscsiga a péküzletben szokott rendelni
2013. aug. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!