Farkas Ibolyanal jart valaki?
Igen, én jártam nála kétszer is. Azt javaslom, hogy legyél szkeptikus. Nemcsak vele, hanem mindenféle jóssal kapcsolatban. Sosem fogják tudni 100%ig megmondani a jövőd, vagy a jövőbeli lehetőségeid, mivel nem ismernek. De ha jó emberismerők, akkor 2 perc alatt megtudják, hogy mivel tudnak manipulálni téged. Onnantól fogva már el vagy veszve és a hatása alá kerülsz. Ibolya még a jóindulatúbb jósok közé tartozik (még), de nem sok választja el őt attól, hogy pénzéhessé váljon, mert nagyon könnyen keresi meg a kenyérré valót.( Egy konzultációért kér 7-10 ezer Ft-ot, egy meditációs program pedig 5 ezer Ft.)Nekem egyébként 40%-osan találta el a dolgokat, illetve azt "látta', hogy melyik csakrámon kéne még dolgozni.
De a jósok helyett javaslok más módszereket, ha megengeded, mert én megjártam ezekkel a jósokkal és nagyon könnyen függővé lehet válni. Tehát az önsegítő módszerek: Hellinger-terápia, agykontroll, Lifesutra, kineziológiai oldás, jóga.
Sok szerencsét és légy óvatos!!! Járj nyitott szemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!