Farkasok között bárányként túlélni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet a "farkasok" között "bárányként" túlélni?
Azaz a nagyobb részben "rossz emberek" között, hogyan tud érvényesülni a többségében "jó" ember.
Azért írom,hogy többségében,rossz vagy jó, mert kimondottan rossz vagy jó emberek nincsenek.
2013. júl. 18. 00:21
1/5 anonim válasza:
Jó kérdés,kíváncsi lennék a válaszra!Mert saját tapasztalatom szerint vagy úgy,hogy farkassá változol vagy sehogy. Esetleg harmadik lehetőségként ha több bárány összefog,legyőzhetik a farkast!
2/5 anonim válasza:
Általában az embert a környezete formálja, vannak még olyanok akik ennek ellenére is önmaguk tudnak lenni . Neked is ezt ajánlom .
OM
3/5 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy: " Megszoksz vagy megszöksz. " Erre a helyzetre is ez igaz, szerintem.
4/5 anonim válasza:
Amúgy én is ilyen helyzetben vagyok/voltam, de én a farkassá válást változtam, de nem úgy, hogy rossz leszek, hanem úgy, hogy én dominálok.Én irányítom a környezetemet és innentől kezdve már másokra lesz igaz a "Megszoksz vagy megszöksz."
5/5 anonim válasza:
Farkasok között úgy tudsz bárányként túlélni, hogy (látszólag) báránybőrbe bújsz, de közben belül megmaradsz farkasnak.
A vallások és különösen a keresztény vallás vezetői/irányítói tipikusan így élnek túl ... már elég régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!