Farkasok az álmomba, pontosan mit is jelenthet?
Nos kezdjük ott hogy én imádom a farkasokat,farkas fan vagyok és szerepjátékozok is meg minden.Nagy valószínűséggel ezért vannak benne az álmaimba,ez stimt :D
Ma azt álmodtam hogy egy temető féleségbe voltam,de azelőtt átjöttünk 1 erdőn meg 1 havas tájon,ami szintén tele volt farkasokkal.Nagy többségbe fehér farkasok voltak,ez valószínű azért van mivel az én karakterem is fehér farkas.Mikor odaértünk a temetőbe 1 kisebb "túrista csoport" elindult,de én lemaradtam és elkezdett követni egy fehér farkas.Szembe fordultam vele és leszorítottam a földre,hogy tudja hogy rangban felette állok.Aztán elindultam a többiek után,s közbe beesteledett és egy egész falka követett a végén,de nem csak fehér farkas volt köztük.Aztán mikor beértem a csoportot akkor már hajnal volt és felültem valami kisebb sziklára és néztem a hajnalt és a farkasok mintha mi sem történt volna csak ott elvoltak.
Tudom érdekes álom,habár jó volt átélni. :) De álmodtam már olyat is hogy üldöztek,meg hogy erdőben voltunk és játszottam velük,meg ilyenek tehát nem újdonság.Hozzá tenném egy vérfarkasos "regényt" is olvasok,és abból is álmodtam már,meg hogy vérfarkas vagyok.Aki akar nézzen hülyének,ez van meg am az is vagyok. :P
Ami igazából a kérdésem: Mit jelent a fehér farkas az álmomba,ilyen formában? És mit jelenthet a farkas ezekbe a szituációkba?
Sokat tudok a farkasokról,ez is benne van,mikor ugye nem futottam el hogy prédának nézzen stb...meg annyit tudok hogy a farkas általában jó barátot jegyez vagy a nappalok rövidülését.Illetve a fehér farkas valami féle fényt,jó utat.Habár ahogy elgondolom ebbe a szituációba nem ezt jelentené,na meg nem is vagyok az a "jó kislány" mármint az aki csak a jó úton megy,de nem is vagyok az aki átesik a ló túloldalára! :)
A válaszokat előre köszönöm,kérlek lehetőleg normális válaszokat adjatok,és elnézést a kisebb regényért! :D :)
Farkas: Rövidülnek a napok.
Vagy túl sok twilightot nézel xD
első: igen azt írtam is hogy tudom,egyébként utálom az alkonyatot...szal..x3
második: direkt kértem hogy normális választ -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!